«Волинська Фондова Компанія» знову показала найкраще

«Волинська Фондова Компанія» знову показала найкраще

/ Актуальні статті / Четвер, 01 листопада 2018 10:39

На околиці Хмельницького відбулася XXXI традиційна агропромислова виставка «Агро Поділля-2018». Це найбільш очікувана аграріями регіону і сусідніх областей подія. Лінійку сільськогосподарської техніки вищого класу показала «Волинська Фондова Компанія» — один із провідних аграрно-технічних гравців на теренах України.

Виставка проходила на території крупного торговельно-сервісного центру «Поділля». Захід зібрав знаних фермерів, агрономів, бізнесменів, інженерів. На майданчиках виставкового комплексу демонструвалася сільгосптехніка, запчастини, обладнання для тваринництва та переробки біомаси, насіння й добрива, технології лісового господарства, засоби захисту рослин.

 

 

Велелюдно було на майданчику, де розташувалася техніка від «Волинської Фондової Компанії». Насамперед привертала увагу відвідувачів лінійка тракторів різної потужності одного бренду — Massey Ferguson. Саме на таких виставках аграрії обирають собі засоби виробництва. Простота, ергономічність, потужність, безвідмовність — це ті якості трактора, на які орієнтується дбайливий аграрій, і бренд Massey Ferguson відповідає цим очікуванням.

20 387 78 3Найменший у лінійці колісний трактор Massey Ferguson 6713 із механічною трансмісією отримав чи не найбільше уваги відвідувачів виставки. Його надійний і економічний 4-циліндровий двигун AGCO Power з об’ємом 4,4 л розвиває потужність 132 к. с. (98 кВт). Він сконструйований так, що витрати дизельного палива мінімізовано, а рівень шуму і руйнування знижено. Власники завдяки цьому рішенню не лише виграють на експлуатаційних витратах, а й матимуть підвищений комфорт і тишу у кабіні. Хоча ці трактори з’явилися на ринку тільки нещодавно, «Волинська Фондова Компанія» продала їх уже чимало. Бо модель Massey Ferguson 6713 — наступний крок для невеликих господарств у разі переходу на сучасну імпортну техніку.

А ось кілька аграріїв придивляються до трактора MF 7722.

Massey Ferguson 7722, оснащений двигуном другого покоління об’ємом 7,4 л з електрон­ним управлінням потужністю 220 к. с., недаремно потрапив у коло зацікавлених відвідувачів. Поєднання інноваційних технологій із простою і надійною конструкцією, найкращий баланс ціни та якості — ось основні його переваги. Східцями у трактор залазять батько й син Ціліцінські. У кабіні просторо навіть удвох, комфортно й зручно. Компанія Massey Ferguson розробила ергономічний дизайн кабіни із майже круговим оглядом на 360°. Зручний доступ до приладів, простота важелів і кнопок управління, кондиціонер, низький рівень шуму — такі характеристики робочого місця тракториста.

На ще один трактор Massey Ferguson 7618 звертає увагу Владислав Пазюк, керівник ТОВ «Агросфера». Разом з ним розглядаємо машину. Звертаємо увагу, зокрема, на збільшений паливний бак — це дає можливість менше часу витрачати на дозаправку у полі. Двигун, трансмісія відповідають найвищим очікуванням. Недарма ж Massey Ferguson 7618 отримував у різні роки престижні європейські нагороди інженерів і маркетологів «Машина року», «Золотий трактор» тощо.

20 387 78 2А на правому фланзі шеренги тракторів знаходиться колісний Massey Ferguson 8737 — флагманська модель потужністю до 370 к. с. Вантажопідйомність його задньої навіски становить 12 т, передньої — 5 т. Шестициліндровий економічний двигун Agco Power має обсяг 8,4 л. Трансмісія Dyna-VT практично безвідмовна, вона трансформує зусилля мотора у тягу без розриву потужності. І, що особливо приваблює господарів, трактор MF 8737 характеризується доволі низькими показниками експлуатаційних витрат. Наприклад, він потребує приблизно на 15% палива менше, ніж аналогічні моделі виробників-конкурентів.

Ще одна перевага тракторів «Массей Фергюсон» — вони розумні. Як пояснив фермерам начальник відділу збуту та сервісного обслуговування «Волинської Фондової Компанії» у Хмельницькій області Микола Соловей, компанія Massey Ferguson модернізувала системи навігації та телеметрії. Чітко працює на цих тракторах AutoGuide — автопілот на базі GPS-навігатора. Він дозволяє впроваджувати навіть у невеликих господарствах принципи точного землеробства. Це суттєво економить насіння, засоби захисту рослин, дизпаливо і робочий час. І, безумовно, полегшує працю тракториста.

20 387 79 3Цікавим для аграріїв напередодні осінніх польових робіт був розкидач органічних добрив TYTAN 30 червоного кольору виробництва компанії Unia (Польща). Хмельниччина займає четверте місце в Україні за наявністю великої рогатої худоби і друге — за кількістю корів, тож розкидати місцеві аграрії мають що. Ця машина забезпечує напрочуд точне розкидання по полях не лише гною тварин, а й компосту, дефекату чи будь-яких інших органічних добрив. Діапазон вантажопідйомності — від 14 до 22 т.

Ще один розкидач, але вже мінеральних добрив Unia MXL, теж не був обділений увагою сучасних хліборобів. Насамперед тому, що він забезпечує дуже високу точність розкидання у великому діапазоні від 10 до 36 м. Це стало можливо завдяки використанню GPS-навігації. Також комп’ютер, яким оснащується агрегат, дозволяє сіяти добриво відповідно до карти типу ґрунтів, тобто вносити живлення тільки у ті ділянки, де воно справді потрібно. Для цього на розкидачі встановлено систему дозування добрив SDS.

Ну, й з огляду на осінню оранку, яка вже йде повним ходом, приглядали фермери оборотний плуг Unia Vis L 4+1, представлений тією-таки компанією «ВФК», який підходить під трактори з потужністю двигуна від 120 к. с. і вище. Плуг може працювати на різних типах ґрунтів. Його рама виготовлена із загартованої сталі підвищеної міцності та стабільності.

Коментарі фермерів і учасників виставки «АгроПоділля-2018» свідчили, що техніка від «Волинської Фондової Компанії» не лише радує їх своєю досконалістю і продуктивністю, а є серйозним фактором економічного зростання агрогосподарств, які її щодня застосовують.

 

Коментарі

20 387 79 1Владислав ПАЗЮКголова ТОВ «Агросфера» (с. Лошківці, Дунаєвецький р-н, Хмельницька обл.)

— Вирощуємо зернові: ячмінь, пшеницю, кукурудзу. Поки що ми користувалися вітчизняними тракторами. Але я на виставках придивляюся до якихось більш сучасних машин — із супутниковою навігацією, комфортною кабіною, двигуном потужністю 180 к. с. Тут на «АгроПоділлі» мою увагу привернули трактори марки Massey Ferguson. Прийшов, помацав… Треба ще спробувати в ділі. Співвідношення «ціна-якість» мене влаштовує.

 

20 387 79 2Анатолій ПЕРЕЙМАкерівник ФГ «Перлина» (с. Загінці, Деражнянський р-н, Хмельницька обл.)

— Обробляю 600 га — у мене зернові й технічні культури. Наразі маю у господарстві трактори «МТЗ», але настав час купити щось нове й сучасніше. Треба, щоб він тягав сівалку, розкидача, обприскувача тощо. Трактор Massey Ferguson — недорогий і нормальний за всіма характеристиками. Порівнюю і думаю собі: у кого така кабіна зручна, як у нього? Та ні в китайців, навіть у американців немає. Бо його роблять французи, а вони себе люблять, про комфорт дбають. Сервіс забезпечує «Волинська Фондова Компанія». Я знаю, вони вже багато тракторів цієї марки у нас по Хмельниччині продали, спілкуюся із тими фермерами — усі задоволені. Чого ще в мене душа лежить до Massey Ferguson? Колись 1992 року нас, шістьох українських фермерів, наша діаспора запросила до Австралії. І там перший іноземний трактор, за кермо якого я сів, був саме цієї компанії. Перше враження від нього було неймовірне! І воно лишилося у мене досі. Трактор обирати — це ж не буханку хліба купити: з ним треба буде постійно жити, працювати й заробляти.

 

Василь ЗАГАРНИЙ, спеціально для газети "Агробізнес Сьогодні"

 

«Волинська фондова компанія»

logo vfk

43006, м. Луцьк, вул.Вахтангова,16
Безкоштовні телефонні лінії:

0800 21-11-99 (Продаж техніки)

0800 21-11-88 (Продаж запчастин)

0800 21-11-22 (Сервісне обслуговування)

* Дзвінки зі стаціонарних та мобільних
телефонів у межах України безкоштовні

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 20 квітня 2024
Команда шеф-кухаря та ідеолога проєкту Cult Food Євгена Клопотенка презентувала оновлений збірник рекомендованих рецептур для харчування дітей у закладах освіти, який розроблено на підтримку Стратегії реформи системи шкільного харчування, яка реалізується за ініціативи першої леді Олени Зеленської.
Команда шеф-кухаря та ідеолога проєкту Cult Food Євгена Клопотенка презентувала оновлений збірник рекомендованих рецептур для харчування дітей у закладах освіти, який розроблено на підтримку Стратегії реформи системи шкільного харчування, яка реалізується за ініціативи першої леді Олени Зеленської.
20 квітня 2024
 19 квітня 2024
Станом на 19 квітня ціни на какао встановили новий рекорд, сягнувши історичного максимуму в понад 11 тисяч доларів США за тонну.
Станом на 19 квітня ціни на какао встановили новий рекорд, сягнувши історичного максимуму в понад 11 тисяч доларів США за тонну.
19 квітня 2024
 19 квітня 2024
На поточному тижні на ринок України надійшли перші партії тепличного томату з місцевих комбінатів.
На поточному тижні на ринок України надійшли перші партії тепличного томату з місцевих комбінатів.
19 квітня 2024
 19 квітня 2024
Асоціація портів України «Укрпорт» звернулася до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо ситуації з перевезенням вантажів Дунаєм.
Асоціація портів України «Укрпорт» звернулася до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо ситуації з перевезенням вантажів Дунаєм.
19 квітня 2024
 19 квітня 2024
Станом на 19 квітня на контрольованій Україною території вже засіяно 2 млн 053,4 тис. га зернових та зернобобових культур.
Станом на 19 квітня на контрольованій Україною території вже засіяно 2 млн 053,4 тис. га зернових та зернобобових культур.
19 квітня 2024
 19 квітня 2024
Оскільки повномасштабна війна в Україні триває, сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України впроваджує ініціативу з перевірки ґрунтів у постраждалих регіонах країни на наявність токсичних металів в наслідок бомбових, ракетних або артилерійських вибухів.
Оскільки повномасштабна війна в Україні триває, сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України впроваджує ініціативу з перевірки ґрунтів у постраждалих регіонах країни на наявність токсичних металів в наслідок бомбових, ракетних або артилерійських вибухів.
19 квітня 2024

Please publish modules in offcanvas position.