agro business 160 160

Авторитетний бренд Nuseed в Україні з класним соняшником

/ Актуальні статті / Вівторок, 06 жовтня 2015 13:07
Хоч кондитерський, хоч олійний, а хоч і високоолеїновий напрям — американська компанія нового типу Nuseed не обмежує побажання аграріїв у виборі високоякісного насіння соняшнику. Утім, не тільки його. Пропонує ринку, крім того, й насіння інших культур із багатющим потенціалом — сорго та ярого ріпаку.

 

Наталя АНТОНЕНКО
 
Врахувати місцеві особливості
Найперше, переконують у компанії, Nuseed прагнення створювати рішення, котрі працюватимуть найкраще саме на місцевому рівні, і пропонувати якісно інші продукти, враховуючи особливості кожного конкретного регіону. Для створення якісних продуктів компанія об’єднує досвід своїх підрозділів в усьому світі. Продукція Nuseed розповсюджується e багатьох країнах, де регіональні представництва розробляють нові гібриди, враховуючи конкретні якісні ознаки, застосовують сучасні технології виробництва і обробки насіння, щоб адаптувати їх до індивідуальних ґрунтово-кліматичних та ринкових умов.
 
З нинішнього року насіння соняшнику Nuseed доступне і аграріям України.
 
Є з чого обрати
Nuseed має потужну наукову-дослідну базу для селекції соняшнику на всіх континентах, що дозволяє працювати у різних напрямах. Зокрема, компанія є лідером у створенні кондитерських гібридів, які розрізняються за забарвленням насіння — смугастого, білого і чорного типу, розміру насінини (L або XL)і, звичайно, смакових якостей. В Україні вже зареєстровані гібриди компанії, придатні для технології Clearfield — це Ягуар 2, Ягуар XL і Х4237. А от тих, хто віддає перевагу традиційній технології, обов’язково зацікавить гібрид Х3939 з великим розміром зернівки XL. У державному випробуванні перебуває гібрид H6ЛМ304 з чорним типом забарвлення лушпиння. Ці гібриди соняшнику мають багато цінних переваг над сортами: урожайність, вирівняність і рівномірність цвітіння-достигання, стійкість до полягання, осипання, хвороб. Вихід зерна з кошика досягає 85%.
 
Популярний високоолеїновий
Українські господарі вже відчули вигідність вирощування високоолеїнового соняшнику, програми з його виробництва набувають все більшої популярності. І при тому потенціал цього напряму залишається величезним, адже більшість людей прагне до здорового харчування. Це повністю співпадає із місією компанії Nuseed — турбуватися про збереження здоров’я людей, а отже, працювати над поліпшенням якісних показників олії завдяки високому вмісту в ній олеїнової кислоти — до 92%. В результаті слідування такому тренду команда створила нові гібриди високоолеїнового соняшнику Кобальт 2 і НХК12М010, придатні для технології Clearfield, а також ПСФ4639 — для традиційної технології.
 
Стоп-вовчок + урожайність
Новими напрямами досліджень селекціонерів компанії є пошук ознак стійкості до останніх рас вовчка, несправжньої борошнистої роси та інших хвороб, підвищення вмісту олії в зерні, врожайності, визначення індивідуальних особливостей посухостійкості, стабільності, пластичності до різних умов середовища. Для цього створено гібрид соняшнику Імпакт, який стійкий до 8 раси вовчка і разом до імідазолінів.
 
Гібриди Блейзер, Камаро 2, Калібр 2 і Торіно для технології Clearfield.
 
Усе насінництво, доробка і сертифікація продукції Nuseed для України здійснюються виключно у Сполучених Штатах Америки. Пропонується також додаткова опція — обробка насіння універсальним інсектицидом НУПРІД®600,ТН материнської компанії НУФАРМ. Це дозволяє додатково захистити рослини від ґрунтових шкідників.
 
Нові технології — нові прибутки
Передбачаючи потреби споживачів, спеціалісти Nuseed орієнтуються на гібриди, котрі гідно оцінять, зокрема, і переробники. Адже завдяки соняшникам компанії переробні підприємства отримують можливість підвищувати ефективність свого виробництва, а отже, вийти на новий рівень дохідності та прибутковості. Недарма ж Nuseed є відомою американська компанією нового типу, що пропонує на сільськогосподарському ринку насіння широкого призначення та постійно прагне підвищувати його харчову і кормову цінність завдяки новим технологіям.
 
Просто інновації
Коли у команди Nuseed запитують про секрет її успіху, вони відповідають, що усе дуже просто. Тому що компанія прагне якнайбільше спростити спілкування, ведення бізнесу зі своїми клієнтами. Просто передбачати потреби фермерів, споживачів та спільнот, де живуть і працюють. Разом створюють успіх і діляться ним за допомогою інновацій у насінництві. Вся діяльність компанії — від дослідництва і наукових розробок до продажів і безпосереднього спілкування з клієнтами — спрямована на поширення інновацій. Тут добре знають, що клієнти постійно прагнуть досконалості, а отже, із задоволенням задовольняють їх, таку зрозумілу й для Nuseed, потребу. Відданість справі працівників компанії є основою її корпоративної культури та всієї діяльності.
 
Соргова перспектива
Уже в найближчій перспективі Nuseed обіцяє, що в Україні з’являться гібриди зернового (біле, бронзове і червоне), цукрового і суданського сорго з Австралії. Ця культура набула неабиякої популярності у світі, адже є джерелом виробництва продуктів харчування та палива. Розуміючи його великий потенціал, компанія Nuseed працює над створенням прогресивних гібридів сорго, що дозволять отримувати борошно вищої якості для харчування людей і забезпечать підвищену харчову цінність корму для тварин.
 
Унікальна відданість справі та прагнення до збільшення потенціалу продуктивності гібридів дозволили компанії набути великого досвіду та знань у галузі польових культур. Nuseed продовжує розвиватись, вдосконалюватись, і її майбутнє в Україні теж виглядає досить оптимістично.
 28 березня 2024
Цього тижня в Україні спостерігається чергове зниження цін на моркву.
Цього тижня в Україні спостерігається чергове зниження цін на моркву.
28 березня 2024
 28 березня 2024
Період залежності українського ринку від імпорту вершкового масла завершився. На тлі збільшення пропозиції вітчизняна продукція помітно подешевшала, і європейське масло стало неконкурентним в Україні.
Період залежності українського ринку від імпорту вершкового масла завершився. На тлі збільшення пропозиції вітчизняна продукція помітно подешевшала, і європейське масло стало неконкурентним в Україні.
28 березня 2024
 28 березня 2024
Перші аукціони з оренди державних земель в Україні можуть бути оголошені вже влітку цього року.
Перші аукціони з оренди державних земель в Україні можуть бути оголошені вже влітку цього року.
28 березня 2024
 28 березня 2024
До свого 25-річчя провідний виробник мікробних і ферментних препаратів провели ребрендинг та відкрили нову сторінку в історії компанії!
До свого 25-річчя провідний виробник мікробних і ферментних препаратів провели ребрендинг та відкрили нову сторінку в історії компанії!
28 березня 2024
 28 березня 2024
У 2023 році зберігалася загальна тенденція до скорочення обсягів імпорту сільгосптехніки до України.
У 2023 році зберігалася загальна тенденція до скорочення обсягів імпорту сільгосптехніки до України.
28 березня 2024
 28 березня 2024
Сучасне сільське господарство наголошує на ефективному та екологічно чистому використанні ресурсів з метою досягнення максимальної врожайності та якості врожаю. Передпосівне внесення добрив під час смугового обробітку ґрунту та внесення добрив під час вегетації є ключовими методами, що сприяють оптимальному розвитку рослин і досягненню бажаних результатів. Ця стаття присвячена різним технологіям та інноваціям від BEDNAR.
Сучасне сільське господарство наголошує на ефективному та екологічно чистому використанні ресурсів з метою досягнення максимальної врожайності та якості врожаю. Передпосівне внесення добрив під час смугового обробітку ґрунту та внесення добрив під час вегетації є ключовими методами, що сприяють оптимальному розвитку рослин і досягненню бажаних ...
28 березня 2024

Please publish modules in offcanvas position.