Креативний ювілей BERTHOUD (ВІДЕО)

/ Актуальні статті / Вівторок, 05 січня 2016 17:28
Новаторський стенд компанії BERTHOUD на виставці AGRITECHNIKA-2015 ніби підкреслював, що основною філософією цього бренду була і залишається інновація. Ювілейна цифра 120 якимось дуже органічним чином вписалася у супер-сучасний дизайн експозиції.

 

Упродовж всієї виставки клієнти, колеги, партнери приходили на цю затишну територію не тільки для знайомства з новинками, ділових розмов та підписання контрактів, але й щоб привітати іменинника.
 
Ірина БОВЧАЛЮК, спеціально для "АС"
 
Емоції та прагматизм поважної дати
Відкрити ювілейний сезон, спеціально приурочений до найголовнішої світової виставки, приїхав генеральний директор компанії BERTHOUD Себастьян Трамбле. Він не тільки вітав численних гостей, але й провів екскурсію для журналістів з багатьох країн, згадуючи історію компанії та показуючи її ключові досягнення. Дотик до живої історії змусив нас відчути навіть у старенькому пращурі — ранцевому обприскувачі EXCELSIORE GOBET від прабатька компанії Поля Берту з містечка Бельвиль-сюр-Сон — прагнення завжди бути прогресивними і передовими.
 
«Успіх BERTHOUD довжиною у 120 років тільки зміцнює бажання компанії інвестувати в майбутнє та впроваджувати інновації, — говорить Себастьян Трамбле. — У цьому постійно змінному світі з перспективами швидкого та неухильного демографічного росту торгова марка BERTHOUD намагається зберегти свою динаміку інновацій для того, щоб допомогти господарствам узгоджувати економічні та екологічні показники».

Директор компанії нагадав, що фундамент BERTHOUD нині становить 250 співробітників і 600 дистриб’юторів в усьому світі. Усі вони уособлюють професіоналізм та компетентність, а також користуються високою довірою, адже беруть активну участь у підвищенні продуктивності, якості обприскування, безпеки, консультування та захисту навколишнього середовища.
 
«Новітні технології були і залишаються ключовим фактором досягнення успіху для нашого майбутнього, — наголосив директор компанії BERTHOUD Себастьян Трамбле. — Святкування 120-річчя компанії — це зручний момент для того, щоб подякувати усім, хто брав участь у написанні історії BERTHOUD, віддати данину динамічності та енергійності, з якою відбувався розвиток на кожному з наших ринків, і водночас продовжувати залишатися чіткими та відповідальними прагматиками для наших клієнтів та ділових партнерів».
 
Природно, бачимо на урочистостях і партнерів BERTHOUD з крупних дистриб’юторських компаній. Зокрема, Генеральний директор ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна» Хайко Крайзель та керівник підрозділу продажу сільськогосподарської техніки цієї компанії Фарід Абу Хадід кажуть, що розпочинають огляд виставки саме з експозиції BERTHOUD. Тут зарядилися діловим настроєм з приємним присмаком ювілею, який гідно відзначає професійна команда BERTHOUD.
 
Друге дихання RAPTOR
Згадавши, з якого новаторського духу народилася компанія-професіонал і як вона посіла лідируючі позиції завдяки інноваціям, легко зрозуміти концепцію нового бачення процесу обприскування, втілену у моделі BERTHOUD NEW RAPTOR.
 
Через 7 років після випуску обприскувача RAPTOR компанія BERTHOUD оновлює гаму самохідних машин і, по суті, дає RAPTOR друге дихання. Знайомимося на виставці з новачком. У нього більш виражений стиль, вища продуктивність, але багато характерного від традицій BERTHOUD. Швидкодія нової трансмісії забезпечує ще більше задоволення від водіння і оптимізує витрати пального. А от абсолютно нові опції, наприклад, гідравлічне регулювання кліренсу, забезпечують новий рівень персоналізації та адаптації до культур, які обробляються.
 
RAPTOR зберігає гаму з 9 різних моделей (переднє розташування штанги та розташування двигуна позаду, переднє розташування двигуна та заднє навішування штанги, фронтальна кабіна з двигуном за нею та заднє розміщення штанги).
 

 
Приємно зустріти на велелюдній виставці у Ганновері і комерційного представника BERTHOUD в Україні Олену Пельтек. Переважно партнери бачать цю жінку в полях, де показують свої досконалі вміння машини BERTHOUD. І тут вона постійно зайнята переговорами. «Зустрічаю на нашому стенді багато давніх клієнтів — партнерів, говоримо про робочі моменти, оцінюю, як мої французькі обприскувачі витримують наші українські навантаження. Крім цього, рада вітати тут, в Німеччині, всіх українців, до речі, багато хто приходить, тому що отримали добрі рекомендації», — ділиться пані Олена.

Парад оновлень
Уся лінійка RAPTOR нового покоління має величезну кількість оновлень. Зокрема, гідростатична трансмісія BOSCH REXROTH спільно з двигуном DEUTZ віднині передбачають функцію ЕСО MOD (економний режим) у стандартній комплектації. Завдяки цій функції оператор задає значення швидкості, а машина автоматично адаптує режим роботи двигуна і гідростатику відповідно до навантаження та з оптимальними параметрами. Отож віднині доступні 3 діапазони швидкостей для досягнення значень 0-18 / 0-25 і 0-40 км/год.
 
Нова трансмісія забезпечує оптимальну витрату пального, велику гнучкість в експлуатації і високий комфорт для оператора.

Усе це доповнюється новим монітором, на якому можна зібрати всю інформацію про транспортний засіб — швидкість, число оборотів двигуна, управління колією, яка регулюється гідравлічно тощо. Монітор поєднаний з новим підлокітником з електричним приводом, який регулюється повздовжньо, із новим поворотним сидінням Grand Confort у стандартній комплектації з автоматичною адаптацією до ваги водія, підігрівом та вентиляцією.
Лінійка обладнана двигуном DEUTZ, який відповідає нормам Tier 3А.
 
У новому обприскувачі RAPTOR також покращується можливість адаптації до обробки різноманітних культур. Крім опції з гідравлічно керованою колією, він тепер матиме ще й опцію гідравлічного регулювання кліренсу. Стосується така опція моделей на 4200 і 5200 л у версії з центральним розташуванням кабіни з дорожнім просвітом від 1,25 до 1,8 м.
 
Випробовуємо удосконалену кабіну
В експозиції BERTHOUD рідко хто втримувався від того, аби випробувати новітню кабіну оновленого обприскувача. Модель була дуже доступно розташована, а відтак, черга бажаючих посидіти на комфортному місці збиралася чималенька.
 
Лінійка обприскувачів буде пропонуватися з новим центральним розташуванням кабіни, яка відповідає стандарту ROPS (конструкція для захисту оператора всередині кабіни на випадок перекидання) і вимогам щодо фільтрації повітря категорії 4 для забезпечення безпеки користувача.
 
Із супутниковою навігацією попід руку
Тут же на виставці дізнаємося, що BERTHOUD укладає угоду про дистрибуцію продуктів компанії TRIMBLE, аби розширити свої пропозиції із систем GPS та їх обслуговування.
 
Паралельно компанія BERTHOUD продовжує свій розвиток у плані сумісності з продуктами інших постачальників систем GPS для відключення секцій та зміни доз.
 
Найповніша лінійка на ринку
Цінні старі моделі, справжні раритети, про які нагадувала експозиція BERTHOUD у Ганновері, додавали ознак мудрості та досвідченості відомому бренду. Хоча легкість та навіть оптимістичний колір цих машин все одно постійно нагадує про їх молодість та актуальність. Заснована у далекому 1895 році, BERTHOUD стала однією з перших компаній, що працюють у сфері сільськогосподарських систем обприскування. А тепер надає повний спектр обприскувачів для сучасного ринку: BERTHOUD представлена у трьох категоріях продукції (провідні польові культури, виноградники, дерева), пропонує лінійку обприскувачів з об’ємом бака від 200 до 6700 л.
 
Приємно, що BERTHOUD як французький виробник є 100-відсотковим розробником своєї продукції і пропонує високоякісні авторські вироби: від насоса до штанги, бездоганно забезпечуючи усі процеси, від регулювання до підвіски.
 
Фотогалерея
 20 квітня 2024
Команда шеф-кухаря та ідеолога проєкту Cult Food Євгена Клопотенка презентувала оновлений збірник рекомендованих рецептур для харчування дітей у закладах освіти, який розроблено на підтримку Стратегії реформи системи шкільного харчування, яка реалізується за ініціативи першої леді Олени Зеленської.
Команда шеф-кухаря та ідеолога проєкту Cult Food Євгена Клопотенка презентувала оновлений збірник рекомендованих рецептур для харчування дітей у закладах освіти, який розроблено на підтримку Стратегії реформи системи шкільного харчування, яка реалізується за ініціативи першої леді Олени Зеленської.
20 квітня 2024
 19 квітня 2024
Станом на 19 квітня ціни на какао встановили новий рекорд, сягнувши історичного максимуму в понад 11 тисяч доларів США за тонну.
Станом на 19 квітня ціни на какао встановили новий рекорд, сягнувши історичного максимуму в понад 11 тисяч доларів США за тонну.
19 квітня 2024
 19 квітня 2024
На поточному тижні на ринок України надійшли перші партії тепличного томату з місцевих комбінатів.
На поточному тижні на ринок України надійшли перші партії тепличного томату з місцевих комбінатів.
19 квітня 2024
 19 квітня 2024
Асоціація портів України «Укрпорт» звернулася до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо ситуації з перевезенням вантажів Дунаєм.
Асоціація портів України «Укрпорт» звернулася до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо ситуації з перевезенням вантажів Дунаєм.
19 квітня 2024
 19 квітня 2024
Станом на 19 квітня на контрольованій Україною території вже засіяно 2 млн 053,4 тис. га зернових та зернобобових культур.
Станом на 19 квітня на контрольованій Україною території вже засіяно 2 млн 053,4 тис. га зернових та зернобобових культур.
19 квітня 2024
 19 квітня 2024
Оскільки повномасштабна війна в Україні триває, сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України впроваджує ініціативу з перевірки ґрунтів у постраждалих регіонах країни на наявність токсичних металів в наслідок бомбових, ракетних або артилерійських вибухів.
Оскільки повномасштабна війна в Україні триває, сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України впроваджує ініціативу з перевірки ґрунтів у постраждалих регіонах країни на наявність токсичних металів в наслідок бомбових, ракетних або артилерійських вибухів.
19 квітня 2024

Please publish modules in offcanvas position.