Case IH став ближче на Волині

/ Актуальні статті / Середа, 01 лютого 2017 12:06
Всередині грудня AGSOLCO Ukraine відкрила на Волині сучасний дилерський центр Case IH, який покликаний стати надійною опорою для сільгоспвиробників регіону та сусідніх областей.

 

Дмитро РАДІОНОВ, спеціально для "АС"

Перший на Волині
У сьогоднішніх непростих економічних умовах для багатьох аграріїв важливо мати надійного партнера: компанію-дистриб'ютора з широким асортиментом техніки, швидким і якісним сервісним обслуговуванням, цікавою пропозицією на ЗЗР, добрива і насіння сільгоспкультур, яка, крім іншого, ще й допоможе експортувати врожай на ринки світу… Саме тому 15 грудня попри несприятливі погодні умови кілька десятків сільгоспвиробників завітали до с. Липини (Луцький р-н, Волинська обл.), на вул. Рівненська 139, де компанія AGSOLCO, офіційний дистриб’ютор техніки Case IH, відкривала перший на Волині дилерський центр прославленого американського виробника.

«Сьогодні ми відкриваємо перший концептуальний дилерський центр, який відповідає усім високим корпоративним вимогам компанії Case IH. Наші аграрії гідні того, щоб мати якісну техніку, надійний сервісний супровід та сучасні технології, — наголошує директор AGSOLCO Роман Осадчий. — Волинь — це близький мені регіон, адже я тут брав участь у кількох аграрних проектах. Тут добрі та працьовиті люди, і мені дуже приємно, що наш перший сервісний центр, який відповідає усім стандартам Case IH, ми відкрили саме тут».

Не менш значущою ця подія стала і для Case IH. «AGSOLCO — це наші партнери, яких ми давно знаємо. Хоч компанія вийшла на ринок нещодавно, але її команда давно працює в агробізнесі: вони зробили своє ім'я, їх знають, їм довіряють, — зазначає бізнес-менеджер Case IH в Україні та Молдові Юрій Єгоров. — Ми запропонували AGSOLCO співпрацювати в Північно-Західній Україні, яка має значний, хоч раніше і недооцінений багатьма виробниками техніки, потенціал. Тут є багато різних за розмірами господарств, тут є наші клієнти, тут впроваджуються проекти з виробництва багатообіцяючих у перспективі культур таких, як льон і сорго тощо — все це є цікавим для нас. Відкриття цього дилерського центру Case IH — це перший, але однозначно не останній крок 
у цей бік».

Після цих слів Роман Осадчий і Юрій Єгоров перерізали червону стрічку — перший на Волині дилерський центр Case IH урочисто відкрито.

Через сервіс до продажів
А далі присутні сільгоспвиробники оцінили нові потужності дилерського центру: велику територію 5 га, офіс для працівників, склад запасних частин і, звичайно, оснащену всім необхідним інструментом і діагностичним обладнанням майстерню, у якій можна буде проводити ремонт не тільки окремих агрегатів і вузлів, а й тракторів у цілому. Проте навіть із найсучаснішим і найкращим устаткуванням це всього лише будівля: справжньою майстернею її роблять професіонали.

В Північно-Західному регіоні (Волинська та Рівненська обл.) працює 2 бригади фахівців AGSOLCO — це 5 кваліфікованих інженерів, які мають усе необхідне обладнання для якісного та оперативного ремонту. В їхній компетенції сумніватися не доводиться, тому що «… у нас немає сервісного інженера з досвідом роботи менше 5 років, — відзначає Роман Осадчий. — При цьому вони постійно підвищують свою кваліфікацію. Так, Case IH надає нашим сервісним спеціалістам інформаційну та технічну підтримку, вони постійно проходять технічні тренінги, присвячені окремим продуктам. Адже тільки через практику інженер набуває необхідних знань, аби зробити ремонт техніки так, щоб клієнт був задоволений».

Разом із тим, важливою перевагою AGSOLCO є добре налагоджена логістика з доставки запасних частин. Так, із 5 основних регіональних складів необхідну деталь доставлять у будь-яку точку України терміном «день-у-день». Якщо зап­частини раптом не знайдеться на складах — AGSOLCO забезпечить її поставку зі складу в Європі за тиждень у штатному та за 3-4 дні в терміновому режимах.

Варто відзначити, особливо пильна увага обслуговуванню техніки в новому дилерському центрі Case IH приділена недарма, адже він має визначну особливість: «Тут робитиметься фокус не просто на продажах техніки, а саме на сервісному обслуговуванні, — звертає увагу Юрій Єгоров. — Першочерговим завданням AGSOLCO є забезпечити якісним сервісом наявних клієнтів, а вже потім думати над продажами. Для цього AGSOLCO має все необхідне. Ми не сумніваємось, що вони справляться з цими завданнями».

«Наші сільгоспвиробники повинні не просто мати підтримку — вони гідні отримати сервіс такого самого рівня, як фермери США чи Європи. Для цього потрібно мати достойний продукт та професійну дистриб’юторську компанію. Техніка бренду Case IH є однією з найкращих зразків світового сільгоспмашинобудування з налагодженою системою гарантійної та післягарантійної підтримки, тому працювати з цим брендом приємно. Щодо нашої компанії як дистриб’ютора — для нас цей досвід не в новину: раніше наша команда вже працювала з провідними виробниками техніки США та ЄС, і ми виросли з сервісної компанії, тому знаємо, як формується правильна сервісна організація та система підтримки. Отже, свою роботу ми будуємо за принципом: через задоволення потреб клієнта в сервісі до продажу техніки, не інакше», — підкреслює Роман Осадчий.

Технічні наголоси
Оцінивши рівень сервісного обслуговування, багато присутніх аграріїв звернули увагу на технічні акценти заходу: одні з найбільш популярних у регіоні трактори Case IH Farmall 110 JX та Puma 210 та 155. Ще б пак! Адже при своїй доступній ціни ці машини здатні якісно виконувати широкий спектр різноманітних завдань. Так, зокрема, власники невеликих господарств та сільгосппідприємств із розвинутим тваринництвом довго та уважно оцінювали Farmall 110 JX. Цей трактор оснащений двигуном, який видає 110 к.с., трансмісією із синхронізованою муфтою, яка дозволяє працювати в широкому діапазоні швидкостей: від 1,82 м/год. до 30 км/год., гідравлічною системою продуктивністю 51,7 л/хв., задньою навіскою вантажопідйомністю до 3,56 т — все це дозволяє йому агрегатуватися з багатьма знаряддями та виконувати більшість робіт на фермі.

Більше того, Farmall 110 JX може оснащуватись фронтальним навантажувачем, що ще більше розширить спектр його робіт. Інші ж не могли оминути увагою два трактори Puma потужністю 155 та 210 к.с., відповідно. Трактори Puma — це універсальні машини, які дають можливість ефективно працювати при виконанні всього спектру польових і транспортних операцій.

Компанія аграрних рішень
Прекрасні та сучасні трактори Case IH, які ми побачили на урочистому відкритті — це далеко не повний перелік техніки та обладнання, які пропонує AGSOLCO. Крім усього спектру техніки Case IH, в 10 регіональних представництвах компанії (у Вінницькій, Волинській, Донецькій, Київській, Миколаївській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернігівській і два в Черкаській областях) представлений потужний продуктовий ряд, покликаний задовольнити практично будь-які потреби аграріїв.

«AGSOLCO — в назві ми доносимо основний сенс нашої компанії. Ми не продаємо один трактор чи комбайн — ми забезпечуємо аграрні рішення: технічні, технологічні та сервісні, і маємо все необхідне для цього, — підкреслює Роман Осадчий. — Зокрема, наш модельний ряд сільгосптехніки розділений на преміум та економ сегменти. В кожному з них можемо запропонувати технологічне рішення і набір машин під виконання конкретних задач у конкретному господарстві. Тому у нас завжди знайдуться цікаві машини як для великих сільгосппідприємств, так і для невеликих фермерів. На додачу до техніки ми можемо запропонувати обладнання для зберігання та переробки зернових культур, що дає можливість збільшити ефективність свого бізнесу за рахунок створення доданої вартості в процесі переробки сільгосппродукції».

Для компанії важливо максимально забезпечити потреби сільгоспвиробників, тому AGSOLCO інтенсивно розвиває напрями спеціальної техніки (фронтальні та вилкові навантажувачі, грейдери, бульдозери) та комерційний транспорт (вантажні автомобілі різної вантажопідйомності і зерновози). Використання цієї техніки дає можливість сільгоспвиробнику заощадити при оновленні парку машин та зробити свій бізнес більш прибутковим, а часто і виконати певні соціальні функції у своїх громадах.

«Також ми надаємо агротехнологічну підтримку: ЗЗР, насіння й добрива, — додає директор AGSOLCO. — А наш трейдинговий департамент на вигідних умовах допоможе сільгоспвиробникам поставити врожай на ринки Близького Сходу, Африки та Китаю».
 
Коментарі

Віталій ФІЛОНЧУКголовний інженер СТОВ «Романів» (Луцький р-н, Волинська обл.)
 З AGSOLCO ми ще не працювали, але її команду знаємо, тому, думаю, в майбутньому будемо співпрацювати. При цьому важливо, що новий дилерський центр Case IH розташований недалеко від нас: лише 10 км, то буде простіше. З техніки Case IH у нас працює трактор Magnum 310, який ми придбали 2007 року. Magnum 310 виправдав себе — це добра та надійна техніка, до якої, тим не менш, потрібне нормальне ставлення, відповідне обслуговування, а найважливіше — руки та голова. Тоді вона буде служити.

Дмитро ТИЩУКінженер ТОВ «П'ятидні» (Володимир-Волинський р-н, Волинська обл.)
 Добре, що на Волині з'явилось офіційне представництво та сервіс Case IH, адже раніше найближчий дилерський центр знаходився у Рівному. У нас вже 6-7 років працюють два трактори Case IH: Magnum 270 та старенький 8940. За сезон вони намотують близько 2 тис. мотогодин, тож, коли виникала потреба в сервісі, доводилось їхати близько 200 км, довго чекати на ремонт і запасні частини. З AGSOLCO раніше не працювали, але зараз є великі шанси того, що будемо.
 24 квітня 2024
Верховна Рада України прийняла за основу законопроєкт №11084 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей податкового адміністрування під час воєнного стану для платників податків з високим рівнем добровільного дотримання податкового законодавства.
Верховна Рада України прийняла за основу законопроєкт №11084 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей податкового адміністрування під час воєнного стану для платників податків з високим рівнем добровільного дотримання податкового законодавства.
24 квітня 2024
 24 квітня 2024
Станом на 2024 рік понад 210 об’єктів портової інфраструктури в Україні були повністю або частково зруйновані в результаті російських атак.
Станом на 2024 рік понад 210 об’єктів портової інфраструктури в Україні були повністю або частково зруйновані в результаті російських атак.
24 квітня 2024
 24 квітня 2024
На території України багато різних ґрунтово-кліматичних зон, які можна дуже вдало підібрати для вирощування тієї чи іншої культури плодово-ягідного та овочевого сектору. Це ще раз підтверджує перспективність розвитку такого напрямку.
На території України багато різних ґрунтово-кліматичних зон, які можна дуже вдало підібрати для вирощування тієї чи іншої культури плодово-ягідного та овочевого сектору. Це ще раз підтверджує перспективність розвитку такого напрямку.
24 квітня 2024
 24 квітня 2024
Експорт меду з України в березні 2024 року становив 7,7 тис. т, що відповідає показнику попереднього місяця та на 71% перевищує показник березня 2023 року.
Експорт меду з України в березні 2024 року становив 7,7 тис. т, що відповідає показнику попереднього місяця та на 71% перевищує показник березня 2023 року.
24 квітня 2024
 24 квітня 2024
Науково-дослідне господарство компанії FRENDT бере участь у проєкті UNDP (підрозділ ООН) щодо збереження екосистеми на півночі України.
Науково-дослідне господарство компанії FRENDT бере участь у проєкті UNDP (підрозділ ООН) щодо збереження екосистеми на півночі України.
24 квітня 2024
 23 квітня 2024
До 30 квітня 2025 року побутові споживачі газу, які є клієнтами ТОВ «Газопостачальна компанія "Нафтогаз України"», сплачуватимуть за «блакитне паливо» 7,96 грн за кубометр.
До 30 квітня 2025 року побутові споживачі газу, які є клієнтами ТОВ «Газопостачальна компанія "Нафтогаз України"», сплачуватимуть за «блакитне паливо» 7,96 грн за кубометр.
23 квітня 2024

Please publish modules in offcanvas position.