Компанія KWS представила кращі кукурудзяні досягнення на Національному Дні поля

Компанія KWS представила кращі кукурудзяні досягнення на Національному Дні поля

/ Актуальні статті / П'ятниця, 06 жовтня 2017 13:02
Кам’янець-Подільський — справжня перлина Поділля. І на масштабному заході напередодні Дня Незалежності компанія «КВС-Україна» продемонструвала справжні перлини кукурудзяної селекції. Учасники Національного Дня поля відвідали ділянки гібридизації та надсучасний завод із кондиціонування насіння. А кожен етап виробництва якісного насіння на нашій землі — це вивірений крок до гарного врожаю у полях по всій Україні.

Шляхом якості

Справжньою кукурудзяною столицею у помаранчевих кольорах KWS наприкінці літа став Кам’янець-Подільський. Захід 22 серпня відзначався масштабністю — близько 300 учасників зі всієї України, а також Білорусі та Молдови взяли в ньому активну участь. І День поля вражав своєю ґрунтовністю — етапи створення високоякісних гібридів кукурудзи демонструвались тут всебічно та предметно.
 
Продакт-менеджер відділу кукурудзи та олійних культур Сергій Красновський зосередив увагу на створенні самозапилених ліній та гібридизації кукурудзи. Своєю чергою, агроном-дослідник із виробництва насіння Східної Європи відділу кукурудзи та олійних культур Ксенія Мельникова охарактеризувала схему виробництва гібридів, зупинившись на особливостях сучасного селекційного процесу. Чисельні гості заходу мали змогу разом із фахівцями пройти шляхом створення насіння кукурудзи, яке ідеально підходить до ґрунтово-кліматичних умов України.
 
 
І слід сказати, що девіз компанії «КВС-Україна» «Німецька якість на українській землі» тут знайшов своє наочне втілення на кожному етапі селекції, гібридизації та виробництва. Більше того, на подільській землі дотримуються стандартів навіть вищих, ніж загалом у Європі. «Український фермер більш ґрунтовно вивчає всі деталі, коли купує насіння, ніж, наприклад, німецький. Вищі стандарти в Європі дозволяють сприймати якісний продукт як щось обов’язкове, стандартне. А тут у нас ще існує певна недовіра до вирощеного в Україні, — говорить генеральний директор «КВС-Україна» Олександр Федоров. — Тому ми працюємо за ще жорсткішими стандартами, ніж у Європі, щоб вітчизняний виробник мав 100% впевненість у своєму виборі. З нашими гібридами, з нашими фахівцями та обладнанням ми можемо це робити».
 
На кожне поле
Торговий представник у Житомирській області Анатолій Нерода охарактеризував основні параметри кожного з гібридів широкого портфоліо кукурудзи компанії KWS, зупинився на їхніх перевагах та особливостях вирощування. Особливої уваги заслуговують справжні перлини лінійки UNIQUEDENT, адже це переконлива відповідь на запити українських аграріїв. Завдяки гармонійному поєднанню раннього ФАО, швидкої вологовіддачі, ремонтантності та продуктивності вони вже здобули популярність у всіх регіонах країни. В умовах складної вегетації цього сезону, коли кукурудза потерпала від заморозків навесні та спеки влітку, гібриди UNIQUEDENT показали себе з найкращого боку.
 
Так, напередодні відбувся регіональний День поля KWS на Харківщині, де серпнева посуха була в повному розпалі, і місцеві агровиробники стверджували, що гібриди компанії «КВС-Україна» краще за всіх показали себе в цих екстремальних умовах. КАНЬЙОНС ФАО 230 та КВС 2323 ФАО 260 дають впевненість виробникам у стабільному врожаї, а КВС 2370 ФАО 280 продовжує займати провідні позиції з урожайності. Цього року до зіркової компанії долучився ще один вельми перспективний гібрид — КЕЛТІКУС ФАО 270, який придатний як для інтенсивних, так і екстенсивних технологій вирощування. Його характеризує висока стійкість до посухи, ремонтантність, а також надшвидка вологовіддача.
 
 
Звичайно, складно обійти увагою й інші взірці нового покоління гібридів KWS — високоврожайний пластичний КЕРБЕРОС ФАО 310 із гарною вологовіддачею та крупнозернистий КІНЕМАС ФАО 350, який має високий потенціал урожайності, толерантність до посухи, швидко віддає вологу. Заслужену популярність серед тваринників Європи та України здобуло насіння кукурудзи KWS силосного сегменту. Такі гібриди, як БОГАТИР ФАО 290КВС 381 ФАО 350 та інші стали фірмовим рішенням від KWS у багатьох господарствах. Їх відзначає ремонтантність, високорослість та широкий еректоїдний листок, стійкість до вилягання і, звичайно, великий потенціал урожайності зеленої маси з гектара.
 
Визнання аграріїв здобули гібриди подвійного напряму РОНАЛДІНІО ФАО 210 та ЕМІЛІО ФАО 250, які є чудовим рішенням для використання на зерно, силос, біогаз, виготовлення круп та комбікормів.
 
 
На Дні поля учасники мали змогу також проаналізувати оптимальні терміни збирання кукурудзи на силос, сучасні технології його заготівлі, ознайомитися з рішеннями щодо комплексного агрохімічного аналізу й точного землеробства, оглянути ділянки, де проводились досліди з внесення добрив. Про це детально розповів продакт-спеціаліст відділу кукурудзи та олійних культур Дмитро Ковальчук. Польова програма заходу була насичена та пізнавальна, а головне, як сказав один із агровиробників: «Те, що тут обіцяють, я бачу у себе на полі!».
 
І екскурсія на надсучасний завод, де доробляється насіння компанії «КВС-Україна», теж стала цьому вагомим підтвердженням. «Завод повністю введено в експлуатацію, минулий сезон був тестовим, а зараз ми готуємось до повноцінної роботи. Ці інвестиції мають велике значення, адже ми зараз маємо найбільш сучасний завод, побудований та устаткований за останнім словом техніки. Це найбільш сучасний завод KWS у світі. Він орієнтований не лише на всю Україну, а й на експортні поставки», — підкреслив Олександр Федоров.
 
Керівник відокремленого підрозділу компанії «КВС-Україна» Юрій Хамайдюк ознайомив з усіма технологічними лініями та етапами кондиціювання насіння: від системи приймання до протруювання та фасування. Вивірені рішення німецьких інженерів-проектувальників, сучасне обладнання провідних світових виробників, висококваліфікований персонал — усе це працює на найвищу якість на українській землі. А отже, на справжній парад урожаїв на наших полях.
 
Коментарі
 
Дмитро ТАРАСЮКдиректор СТОВ «Тетірське»,Житомирська обл.
— Працюємо уже не перший рік з компанією KWS, ми задоволені. І приїхали на цей День поля ознайомитися з новими технологіями та гібридами. Мене цікавить особливо силосний напрям, бо маємо тваринництво. Силосні гібриди KWS використовуємо вже не перший рік, то й же БОГАТИР ФАО 290 сіємо 5 років. І надалі будемо розвивати співпрацю. KWS — це якість насіння, надійність і стабільні врожаї. Дуже зручно працювати з менеджерами, які за першим запитом відвідують господарство, розказують, показують, підводять до правильної технології вирощування.
 
Юрій ХАМАЙДЮКкерівник відокремленого підрозділу компанії «КВС-Україна»
— Це зараз найсучасніший завод в Україні. У нас є гасло «Німецька якість на українській землі», і цей завод, зокрема, його наочно втілює. Звичайно, у нас не лише німецьке обладнання: є американське, датське, лінія упаковки італійська… І все це найновітніше технологічне устаткування, яке тільки є у світі, працює на якість насіння, що тут виробляють. Ми завжди відкриті, завжди готові показати, як і на чому виробляється наше насіння, адже технологічні лінії та устаткування мають великий вплив на якість посівного матеріалу.
 
Олександр КАСЬЯНЕНКОкерівник продажів відділу кукурудзи та олійних культур компанії «КВС-Україна»
— Ми акцентуємо увагу агровиробників на нашій оновленій лінійці UNIQUEDENT. Погодні умови цього року склалися таким чином, що гібриди з великим ФАО — від 300 до 370 потрапили в несприятливі умови під час запилення. А от гібриди із ФАО від 230 до 300 «проскочили» період спеки у цій фазі розвитку і показують непогані результати за таких складних умов. Ми впевнені на 100 % у якості насіння, бо самі його вирощуємо та контролюємо від початку до кінця, від поля до фасування. А коли ти сам впевнений, то люди тобі теж вірять.
 
Олександр ФЕДОРОВгенеральний директор «КВС-УКРАЇНА»
— KWS — насіннєва компанія, історія якої налічує вже 160 років. Коли ти займаєшся лише насінням, то робиш це максимально якісно та досконало. Ми зробили ставку на кукурудзу українського виробництва світової якості — і кожного сезону це підтверджуємо. Частка насіння вітчизняного виробництва вже становить 95%.
У нас нещодавно з’явились нові продукти, зокрема нова лінійка кукурудзи UNIQUEDENT. Ці гібриди займають значну частину наших продажів. Загалом у компанії зростають темпи росту виробництва попри складну ситуацію на ринку. І ми працюємо на майбутнє не лише нашими продуктами, а самим ставленням до співпраці. Скажімо, це демонстраційне поле, котре знаходиться в одному кілометрі від нашого заводу, є переконливим прикладом доброї співпраці з кузнею аграрних кадрів регіону — Подільським державним аграрно-технічним університетом. Ми проведемо подібний захід і для студентів, адже вони є майбутнім аграрної галузі. Взагалі на регіональному рівні з’являються нові підходи, керівники нової хвилі. Насамперед це мер Кам’янець-Подільського Михайло Сімашкевич та його команда, голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний. Якби було побільше таких прикладів, то більше б інвестицій йшло в Україну, наша країна жила б заможніше.
 
Андрій СВИРИДОВгенеральний директор ТОВ «Промінь Поділля», Хмельницька обл.
— Ми спочатку уважно придивляємося, що й для чого обирати. І я компанію KWS вивчаю вже років сім, спостерігаю динамічне зростання, оновлення асортименту та якості гібридів. І навіть ті гібриди, що вже не перший рік на ринку, виглядають на фоні продуктів інших компаній дуже гідно. Новинки теж, звичайно, варті уваги. Я придивляюсь до того, що дає стабільний урожай за погодних умов, які змінюються щоденно. Наприклад, важливо, щоб гібриди були не тільки посухостійкі, як чимало компаній пропонує, а й стійкі до екстримально високих температур. У нас у Хмельницькій області температура тиждень стояла під +37.
Я постійно вивчаю, аналізую і гадаю, що й цього складного року у мене буде гідний урожай. Я посіяв новий гібрид КВС 2370 ФАО 280, очікую, що там на 8-9 т у сухій вазі буде. Загалом KWS для мене — це стабільність та якість насіння, яку я бачу, вже відкривши мішок. А головне — те, що тут обіцяють, я маю у себе на полі. Це головний стимул для співпраці.
 
Олекса СТЕРНІЙспеціально для
 25 квітня 2024
Відома Сумська сироварня «O’bereg» освоїла випуск двох видів нової продукції – згущеного молока та молочного соусу топінгу «Слобожанська ніч».
Відома Сумська сироварня «O’bereg» освоїла випуск двох видів нової продукції – згущеного молока та молочного соусу топінгу «Слобожанська ніч».
25 квітня 2024
 24 квітня 2024
Загальне споживання риби в Україні за рік складає понад 520 тис. тонн.
Загальне споживання риби в Україні за рік складає понад 520 тис. тонн.
24 квітня 2024
 24 квітня 2024
Перші, поки невеликі партії молодої білоголової капусти з'явилися на українському ринку. Цьогоріч початок сезону ранньої капусти в Україні відбувся приблизно в ті самі терміни, що й рік тому, що стало можливим завдяки досить м'якій зимі та досить гарній весняній погоді.
Перші, поки невеликі партії молодої білоголової капусти з'явилися на українському ринку. Цьогоріч початок сезону ранньої капусти в Україні відбувся приблизно в ті самі терміни, що й рік тому, що стало можливим завдяки досить м'якій зимі та досить гарній весняній погоді.
24 квітня 2024
 24 квітня 2024
Ринок ріпаку в Україні останнім часом є дуже мінливим, тому різке зростання цін на олійну, яке відбулося минулого тижня, ймовірно, зміниться стабілізацією.
Ринок ріпаку в Україні останнім часом є дуже мінливим, тому різке зростання цін на олійну, яке відбулося минулого тижня, ймовірно, зміниться стабілізацією.
24 квітня 2024
 24 квітня 2024
Міжнародна науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience визнана компанією з найкращим управлінням корпоративною репутацією в українському рейтингу «Репутаційні АКТИВісти 2024» в номінації «Агросектор – постачальники агрохімії та насіннєвого матеріалу». Автор рейтингу - агенція PR-Service, яка вже вдев`яте оцінює результати компаній з управління корпоративною репутацією у профільних номінаціях.
Міжнародна науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience визнана компанією з найкращим управлінням корпоративною репутацією в українському рейтингу «Репутаційні АКТИВісти 2024» в номінації «Агросектор – постачальники агрохімії та насіннєвого матеріалу». Автор рейтингу - агенція PR-Service, яка вже вдев`яте оцінює результати компаній з ...
24 квітня 2024
 24 квітня 2024
Верховна Рада України прийняла за основу законопроєкт №11084 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей податкового адміністрування під час воєнного стану для платників податків з високим рівнем добровільного дотримання податкового законодавства.
Верховна Рада України прийняла за основу законопроєкт №11084 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей податкового адміністрування під час воєнного стану для платників податків з високим рівнем добровільного дотримання податкового законодавства.
24 квітня 2024

Please publish modules in offcanvas position.