agro business 160 160

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 88

«Агротехносоюз» — 10 років успіху

«Агротехносоюз» — 10 років успіху

/ Актуальні статті / Четвер, 04 січня 2018 13:26

Застосування препаратів німецької компанії Humintech GmbH допомагає нівелювати негативний вплив несприятливих погодно-кліматичних явищ на результат агровиробництва.

«Агротехносоюз» уже 10 років представляє в Україні німецького виробника продуктів на основі гуматів — компанію Humintech GmbH. Завдяки запатентованій технології виробництва гумінових і фульвових кислот та високоякісній сировині з низьким вмістом домішок та високим ступенем біологічної активності вітчизняним аграріям пропонуються препарати, які мають значний попит у всьому світі.

«Сьогодні компанія «Агротехносоюз» стрімко розвивається. Шість років тому, коли ми проводили першу конференцію, виставляли лише два препарати. Нинішнього року в портфелі компанії 15 продуктів, — зазначає директор ТОВ «Агротехносоюз» Валентина Охрімчук. — Із них п'ять нових цьогоріч було відпрацьовано на виробничих ділянках: Фульвігрін Бор, Фульвігрін Цинк, Фульвігрін Антистрес, Фульвігрін Стимул і Фульвігрін Кремній. Продукти зареєстровані, тому в 2018 році будуть доступні аграріям у продажу».

24 367 48 1

Компанія «Агротехносоюз» орієнтована на науку в бізнесі. Вона співпрацює з науково-дослідними установами і має власну лабораторію, у якій тестуються всі препарати. Продукція німецького походження, тому компанії потрібно адаптувати її до українських кліматичних умов і дати свої рекомендації щодо оптимального використання. Україна знаходиться у стресовій кліматичній зоні, тому попит на продукцію зростає.

«Нині наша дистриб'юторська мережа покриває і невеликі фермерські господарства, і агрохолдинги. Цьогоріч продажі гуматів HUMINTECH у порівнянні з минулим роком зросли приблизно на 30%, — зауважила Валентина Охрімчук — Приємно відзначити, що мультинаціональна компанія «Евраліс Семенс» для обробки своєї «Золотої лінійки» кукурудзи обрала продукцію нашої компанії, як ефективний антистресант».

 

24 367 48 2Анатолій НОСАНЧУК, керівник центрального регіону з продажу компанії «Плодородіє НПК»

— Ми є дистриб’юторами компанії «Агротехносоюз» з 2011 року. Добре реалізовуємо весь спектр препаратів, які є в портфелі компанії. Серед наших клієнтів є як господарі невеликих земельних угідь, так і агрохолдинги. На сьогодні найбільш затребуваним препаратом є класичний Гуміфілд ВР-18. Цей продукт універсальний і ефективно працює. Набирають популярність нові продукти групи Форте: Аміно з амінокислотами, Брікс із морськими водоростями, Фульвік з фульвокислотами. Думаю, наступного року трендовими будуть нові препарати Фульвігрін. Адже ця новинка — альтернатива мікродобривам, які на сьогодні є в Україні. Цьогоріч на цукрових буряках дуже гарно спрацював Гуміфілд форте Аміно. Приріст урожайності буряків становив 30 ц/га, 390 ц/га — контроль, 420 ц/га — дослід.

Якщо дотримуватись технології внесення і рекомендацій, то результат урожайності буде чудовий.

 

24 367 49 3Леонід КІВЕРСЬКИЙ, генеральний директор «ТОВ Трейд-Агрохім» (Тернопільська обл.)

— Ми є дистриб’юторами компанії «Агротехносоюз» від початку її діяльності в Україні. Робота проводиться не лише в питанні реалізації продукції, а й щодо обміну новими науковими рішеннями. Напрацюванням рекомендацій стосовно використання цих продуктів, управління мікробними угрупуваннями. Важливо зауважити, що продукти на основі гуматів використовують навіть в органічному господарстві, яке набуває нині ваги як в Україні, так і світі. Препарати компанії допомагають сільськогосподарським культурам розвинути більшу кореневу систему, посилюють інтенсивність фотосинтезу та зменшують негативний вплив стресових факторів. Також мають позитивний вплив на якість продукції, підвищуючи вміст пластичних речовин у плодах та насінні. Єдине питання, яке мене турбує, те, що самі виробники органічної продукції не розуміють, що їх підходи мають бути на порядок вище в управлінні агроекосистемою. Органічне виробництво продукції — дуже велика відповідальність і величезний обов’язок перед споживачами.

Продукція, яку в Україні представляє компанія «Агротехносоюз», певною мірою нівелює вплив стресових і кліматичних факторів та допомагає культурним рослинам вистоювати. Ми маємо думати про те, що є в ґрунті, а для цього його потрібно захищати як від перегріву, так і від засухи. До прикладу, Фульвігрін Кремній — препарат, який застосовується для обробки посівів під час посухи або за високих температур. Використовується для стимуляції росту кореневої системи, зменшення коефіцієнту транспірації, підтримки тургору листків та синтезу білків теплового шоку. Він підтримує фотосинтез за несприятливих погодних умов та підвищує урожайність. Також особливо потрібно звернути увагу на продукти з консенсусом застосування як для обробки насіння, так і для позакореневого підживлення. Гуміфілд ВР 18 використовується для посилення опору рослини стресам різної природи та стимуляції розвитку кореневої системи. Доцільно зауважити, що класичний антистресант рекомендований до застосування профілактично на всіх сільгоспкультурах. Пропоновані продукти дуже цікаві, грамотні, а сьогоднішні зміни потребують ще більш наукоємного підходу до їх використання, як і в цілому агронаукових знань.

 

24 367 49 1Микола ЛИТВИНЕНКОкомпанія ТОВ «Інкріс Агро»

— З компанією «Агротехносоюз» ми працюємо більше чотирьох років. Гумати застосовують на полях Сумщини і Чернігівщини. Зокрема, використовували ВР-18 на кукурудзі і озимій пшениці. Препарат гарно зарекомендував себе у стресових умовах, адже після обробки рослини мали кращий розвиток. На майбутній рік заплановане застосування Гуміфілд Форте Брікс. Господарники задоволені результатами. Коефіцієнт окупності витрат на препарати 1:10, як і ріст рентабельності виробництва, свідчать про доцільність використання їх на сільськогосподарських угіддях.

 

 

 

 

24 367 50 4

 

24 367 49 2Марчел КОЛЄСНІК, Молдова

— Протягом п'яти років співпрацюємо з компанією «Агротехносоюз». Представляємо гумінову продукцію на ринку Молдови. На сьогодні в нашій країні зареєстровано два продукти: Гуміфілд гранульований і Фульвітал. Продукція завоювала свого покупця, і щороку обсяги продажів збільшуються.

Ми працюємо з кінцевим споживачем — аграріями. Постійна взаємодія, проведення семінарів, беззаперечно, є необхідною складовою ефективної діяльності. Продукт чудово працює на всіх сільгоспкультурах. Виходячи з обсягів продажу ефективно застосовувати препарати на багаторічних культурах. Тому що виноградники і сади потребують 5-6 обробок, відтак, дози застосування — вищі.

Перед включенням препаратів до Державного реєстру Молдови були проведені глибокі тестування. Зокрема, застосувавши Гуміфілд на яблуках, отримали надбавку врожаю близько 22%. Це дуже добрий результат. Росте показник сортового яблука. Адже від застосування Гуміфілду збільшується калібровка. Якщо на контролі яблуко менше 6 см в діаметрі становило 16%, то з використанням Гуміфілду цей відсоток зменшився до 5%. Окрім приросту врожаю, отримуємо вищу якість. На плантаціях винограду надбавка сягає 12%. Помітно збільшився вміст цукру в плодах.

 

24 367 50 3Юрій ЦАНГА, директор компанії «Агро Успіх Південь» (м. Первомайськ Миколаївська обл.)

— У складних умовах півдня для компанії найбільш актуальними є: для зернових — Гуміфілд Форте Фульвік і Фульвітал плюс; для соняшнику — Фульвігрін бор; для кукурудзи — Фульвітал плюс цинк. Цьогоріч у кінці квітня випав сніг, звісно, посіви відреагували на зниження температур, тому передусім потрібно було виводити рослини зі стресу. Чудові результати використання гуматів HUMINTECH по соняшнику. Після заморозків використовували Гуміфілд форте Фульвік, адже препарат ефективний під час відновлення вегетації озимих культур. Гумат калію у складі препарату забезпечує розвиток вторинної кореневої системи, захищає від різких перепадів температур. Після внесення гумату соняшники відійшли, листя стало зеленим, красивим. У фазі змикання міжрядь, з метою захисту рослин від надмірно високих температур і збереження вологи, було внесено Фульвітал. В результаті обробки отримали здорові, активно вегетуючі рослини. Гумати компанії «Агротехносоюз» нині стають вагомим інструментом збільшення урожайності сільськогосподарських культур, адже чинять добре виражену антистресову дію на рослини.

 

24 367 50 2Олександр ГАРБАРУК, компанія «Торговий дім насіння» (Хмельницька обл.)

— Кліматичні зміни призводять до того, що рослини часто потрапляють у стресові умови. При правильному використанні продукції компанії «Агротехносоюз» можна значно знизити негативний вплив зовнішніх чинників, зберігаючи гарні врожаї. На Хмельниччині найбільш популярним є продукт Гуміфілд ВР-18. Це класичний антистресант, що застосовується як для обробки насіння, так і для позакореневого підживлення. Використовується для посилення опору рослин стресам різної природи. Обробка насіння — 0,8 л/т; обприскування — 0,2-0,4 л/га. Обробка польових і овочевих культур — 0,2-0,5 л/га 2-4 рази за сезон. Використовують як у комплексі з хімічними ЗЗР, так і окремо.

Також для активного росту рослин широко застосовується Фульвітал Плюс. Разом із підібраним комплексом мікроелементів при внесенні в ключові фази розвитку рослин фульвові кислоти сприяють активному поділу клітин, закладанню генеративних органів, стимулюють імунітет та фотосинтез, тому забезпечують високий рівень урожайності.

 

Анна ГОРОБЧУК, спеціально для

газети "Агробізнес Сьогодні"

 29 березня 2024
Україна продовжує розширювати географію експорту цибулі. Так, у січні 2024 року перші гуртові партії української цибулі були експортовані на ринок Великобританії.
Україна продовжує розширювати географію експорту цибулі. Так, у січні 2024 року перші гуртові партії української цибулі були експортовані на ринок Великобританії.
29 березня 2024
 29 березня 2024
Мінливі погодні умови, притаманні весняному періоду, здатні негативно вплинути на ріст і розвиток, а відтак – і на майбутню врожайність озимих, ярих, плодових та інших культур. Щоб попередити потенційні втрати, зробити культурні рослини стійкішими до температурних та інших стрес-факторів і підвищити їх адаптивність, фахівці Ukravit ...
Мінливі погодні умови, притаманні весняному періоду, здатні негативно вплинути на ріст і розвиток, а відтак – і на майбутню врожайність озимих, ярих, плодових та інших культур. Щоб попередити потенційні втрати, зробити культурні рослини стійкішими до температурних та інших стрес-факторів і підвищити їх адаптивність, фахівці Ukravit радять включати ...
29 березня 2024
 29 березня 2024
У січні-лютому 2024 року Україна відправила на експорт 9,9 тис. тонн яєць, що на 41,4% більше, ніж за аналогічний період минулого року.
У січні-лютому 2024 року Україна відправила на експорт 9,9 тис. тонн яєць, що на 41,4% більше, ніж за аналогічний період минулого року.
29 березня 2024
 29 березня 2024
Продукція під торговельним брендом «ПаТронАт», яку виготовляє ФОП Тронь В.А. в Охтирці на Сумщині, вперше з’явилася ще 2017-го року. Сьогодні ж підприємці пропонують до реалізації близько десятка видів вин і напоїв на меду з додаванням різних ягід і трав, які не мають жодних аналогів ні в Україні, ні за її кордонами.
Продукція під торговельним брендом «ПаТронАт», яку виготовляє ФОП Тронь В.А. в Охтирці на Сумщині, вперше з’явилася ще 2017-го року. Сьогодні ж підприємці пропонують до реалізації близько десятка видів вин і напоїв на меду з додаванням різних ягід і трав, які не мають жодних аналогів ні в Україні, ні за її кордонами.
29 березня 2024
 29 березня 2024
Названо тарифи на електроенергію та газ, які діятимуть у квітні. Стало відомо, що подорожчання комунальних послуг можливе після завершення опалювального сезону.
Названо тарифи на електроенергію та газ, які діятимуть у квітні. Стало відомо, що подорожчання комунальних послуг можливе після завершення опалювального сезону.
29 березня 2024
 29 березня 2024
Чи можна ще додавати азот до ріпаку? А як щодо фунгіцидів? Деякі посіви ріпаку, особливо на півдні України та в західних регіонах, уже знаходяться на дуже просунутій стадії розвитку.
Чи можна ще додавати азот до ріпаку? А як щодо фунгіцидів? Деякі посіви ріпаку, особливо на півдні України та в західних регіонах, уже знаходяться на дуже просунутій стадії розвитку.
29 березня 2024

Please publish modules in offcanvas position.