ВФК: коли успіх клієнта — пріоритет компанії

/ Механізація АПК / Четвер, 30 червня 2016 11:03
Дмитро РАДІОНОВ, спеціально для "АС"
24 березня у м. Луцьк центральний офіс «Волинської Фондової Компанії» (ВФК) в рамках всеукраїнського Massey Ferguson Open Days Tour відкрив свої двері для численних сільгоспвиробників, щоб презентувати актуальні новинки продуктивної та економної сільгосптехніки.

 

У цей день на території головного представництва ВФК зібралось чимало гостей: керівники господарств, головні інженери, директори цукрових заводів, молоді оператори… — загалом близько сотні сільгоспвиробників із Західної України. Хтось, приїхавши сюди вперше, оцінює потужності компанії та питає колег про співпрацю з нею. А хтось, знаючи ВФК впродовж усіх 23-ох років її існування, в очікуванні початку офіційної частини спокійно бадьориться запашною кавою. Різні господарства, різні люди, однак є те, що їх об’єднує, — потреба в новій, більш продуктивній і економній техніці, а в деяких аграріїв — ще й в надійному партнері, який забезпечить цим машинам якісне та оперативне обслуговування.

«AGCO працює із ВФК вже 5-й рік, і це багато чого значить, — наголошує директор із маркетингу AGCO в Східній Європі Антон Костирко. — За минулий рік ВФК зробило дуже багато, зокрема, оновили та розширили свою базу, а зараз добудовують великий сервісний центр, який буде повністю готовий найближчим часом. І при цьому компанія повністю готова до співпраці з вами у новому сезоні».
 
А починається він нелегко: складна політична та досі незрозуміла економічна ситуації, через яку вартість посівної зросла на 1/3 у порівнянні з 2015 роком. Умови агровиробництва ускладнюються, і в цей час допомогти може мінімізація витрат.
 
«Ми та наші партнери, виробники техніки, розуміємо, що зараз, під час зростання конкуренції та в непростих умовах аграрного ринку, для вас дуже важливо керувати своїми витратами, — зазначає генеральний директор ВФК Олександр Спященко. — І сьогодні я дуже радий запропонувати такі рішення, які дадуть вам можливість зекономити на витратах і збільшити ваші прибутки. Ми радіємо, коли ви маєте додаткові заробітки, бо для ВФК головним пріоритетом є здобутки та успіхи її клієнтів».
 
Великий вибір продуктивної техніки
Цього року великий спектр техніки, яку пропонує ВФК, доповнився низкою нових машин від корпорації AGCO. Так, зокрема, асортимент тракторів був розширений повною лінійкою тракторів Massey Ferguson (MF). «Найближчим часом у нас для замовлення будуть доступні трактори MF серії 3600 потужністю до 102 к.с., — розповідає керівник відділу AGCO в ВФК Юрій Петренко. — Також у нас можна замовити універсальні MF 400 Xtra потужністю 107-138 к.с., більш потужну серію MF 7600 — 180-260 к.с. і, звичайно, флагманську серію 8600 потужністю 320-370 к.с.». При цьому важливо, що «… з цього року 200- і 300-сильні трактори MF входять у фінансову програму з партнерами AGCO, за якою ми субсидуємо відсоткову ставку», — наголошує менеджер із розвитку бізнесу AGCO Юрій Войцехович.

Водночас, ВФК продаватиме та обслуговуватиме трактори Fendt 700, 800 і 900 потужністю від 128 до 360 к.с. «Далеко не всі компанії в світі, які продають техніку AGCO, мають право одночасно представляти та обслуговувати бренди Fendt і Massey Ferguson. Проте на сьогодні ВФК виборола це право», — додає Антон Костирко.
 
Разом із тим, поповнилась лінійка телескопічних навантажувачів, завдяки чому аграрії зможуть підібрати собі саме той агрегат, який найбільше відповідатиме вимогам їхнього господарства. Вибір представлений трьома моделями: MF 9205 зі стрілою 5 м і вантажопідйомністю 2 т, MF 9306 — 6 м і 2 т та MF 9407 — 7 м і 3,5 т. «Ми також пропонуємо новий телескопічний навантажувач MF 9407S, — звертає увагу Юрій Петренко. — Головна перевага цієї машини полягає у тому, що вона має окремий гідронасос для трансмісії, окремий для гідравліки та окремий насос продуктивністю 190 л/хв. для стріли».
 
Розширився і вибір комбайнів: цьогоріч його доповнив роторний комбайн MF Activa, який має унікальну особливість — ширина похилої камери дорівнює ширині барабана. В той же час, «… із сезону 2016 українським аграріям буде доступний новий комбайн MF Т7, що успішно пройшов тестування в Україні. «Візитною карткою» цієї машини є поперечно розміщений ротор, завдяки чому досягається висока продуктивність і економія пального», — підкреслює Юрій Петренко.
 
Під час заходу відвідувачі мали змогу оцінити багато одиниць виставленої на території техніки, зокрема, пневматичну сівалку Challenger 8186, дискову борону Challenger 1435 Sunflower та косарку Fella FC310. Проте найбільше уваги, цікавості та емоцій зібрали два трактори — флагман MF 8690 потужністю 370 к.с. та Challenger MT 585 D потужністю 235 к.с., якими можна було не тільки полюбуватися, а й покерувати.
 
Коли слова зайві
Стрічка розділила демонстраційний полігон центрального офісу ВФК на цілий лабіринт із крутих поворотів і довгих коридорів, що розкриє керованість двох серйозних машин. Перші сільгоспвиробники залазять у кабіни тракторів, де на них вже чекають фахівці ВФК, які дають короткий інструктаж. Ще мить — і всі написані в брошурах і почуті від менеджерів слова втрачають вагу, адже один за одним заводяться двигуни AGCO POWER, і машини рушають доводити свої переваги на полі.
 
Першим вертається MF 8690, з якого виходить Петро Ярмолюк, головний інженер СПП «Рать» (Луцький р-н Волинська обл.). «Серйозна техніка, в якій приємно працювати, — усміхаючись каже він. — Огляд з кабіни дуже гарний — всю ситуацію навколо трактора видно. Управляти ним, коли розберешся, простіше навіть за аналогічні трактори, зокрема, трансмісія легко керується джойстиком… Що тут казати?! Зацікавив мене цей трактор: він би зміг доповнити наш технічний парк. З ВФК працюємо вже тривалий час, маємо від них ґрунтообробну техніку, агрегати для внесення мінеральних добрив тощо. Компанія хороша, радує, що вони розвиваються, що сервісний центр організовують такий, як треба. Багато це значить. Бо в подальшому для придбання іншої техніки краще купувати в ВФК з сильним сервісним центром, щоб не гаяти час на очікування обслуговування».
 
А за ним прибуває і Challenger MT 585 D, яким щойно керував Анатолій Шпур, керівник ФГ «Еліт-Ш» (Володимир-Волинський р-н Волинської обл.). «Гарний трактор для середнього українського фермера, що обробляє до 1 тис. га. Керувати ним зручно та головне — просто. Для управління ним механізатору не потрібні спеціальні знання — можна будь-кого навчити за 5 хвилин, як-от зараз мене навчили. Мені цей трактор дуже подобається, у майбутньому ми його придбаємо. 12 років тому ми купили в ВФК перший трактор у нашому господарстві — МТЗ-282/1. З того і працюємо. Тим більше, що сервіс у них просто прекрасний: на всі вимоги приїжджали та якісно обслуговували. Оперативність за цей час була або доброю, або чудовою, у порівнянні з іншими компаніями, з якими ми працювали: у них такого не було».
 
На останок…
Ще довго ці трактори, керовані сильними руками багатьох аграріїв, їздили полігоном. А по тому на відвідувачів чекала смачна вечеря, під час якої у приємній атмосфері дружньої компанії вони обговорювали кредитні та лізингові програми з представниками давніх партнерів ВФК: «Креді Агріколь Банку», «Кредобанку», «Райффайзен Банку Аваль», «Ощадбанку», «Укрексімбанку» тощо, ділилися враженнями з колегами, оцінювали вигідність пропозицій ВФК і набиралися впевненості в тому, що вони здолають складнощі сьогодення.
 
Коментарі
 
Ростислав ЖЕНЕВСЬКИЙкерівник СГ ВК ім. Лесі Українки
 Із ВФК наше господарство працює вже 2-й рік: купляли у них сівалки. Впродовж цього часу питань щодо сервісу до компанії у мене немає. Вони молодці: вчасно та якісно все вирішують. Сьогодні багато різної техніки зацікавило, зокрема, дискова борона Challenger 1435 і трактор Challenger MT585 D. Зараз більш детально вивчатиму їхні характеристики та умови придбання у ВФК, а далі побачимо.
 
Олександр ШПАКкомерційний директор «Каскад»
 Наша співпраця із ВФК почалася 2015 року з запасних частин. За цей час компанія показала себе надійною: висококваліфіковані працівники, швидка доставка… Презентація нової техніки дуже сподобалася, особливо запам’яталася демонстрація тракторів. Я сам пробував керувати і навіть не раз — попросив тричі поїздити! Технічний персонал дуже компетентний — все пояснили що до чого. Я себе поставив на місце механізатора і зрозумів, що більше мені подобається Challenger MT585 D, який є дуже маневреним, іде в гарній комплектації, на високому рівні управління та ергономіка кабіни. Так що в майбутньому можна зробити вибір на купівлю цієї техніки.

Василь ПАНОМАРЧУКголовний інженер СТОВ «Поділля»
 Ми тільки починаємо працювати з ВФК. Зараз дуже зацікавив телескопічний навантажувач MF 9407. Ця універсальна техніка цілком підходить нам за характеристиками. Сьогодні пробував ним керувати і лишився задоволений — машина дуже легка в управлінні, та й огляд з кабіни добрий.

 
Олександр КНИШзаступник начальника управління розвитку виробничої галузі департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА (після тест-драйву MF 8690)
 Керувати цим трактором — просто відпочинок, наче свято кожен день! Це суцільне задоволення, настільки все зручно та органічно поєднано. 5 хвилин тест-драйву і здається, що хоч зараз міг би плужка чіпляти та виходити в поле працювати. Така техніка, як MF 8690, допомагала і продовжує допомагати сільському господарству. Агровиробництво в Волинській області розвивається, і запорукою того АПК, який ми зараз маємо, є переоснащення техніки аграріїв. Без того рівня механізації, без переоснащення, яке відбувається впродовж останніх 10 років, ми б не мали того рівня виробництва, умов праці і врожаїв, які у нас є сьогодні. ВФК робить у це прямий вклад. Вона одна з небагатьох компаній, яка пропонує Волинській області та іншим регіонам України великий асортимент техніки, що відповідає світовому рівню виробництва та вимогам якості.агато різної техніки зацікавило, зокрема, дискова борона Challenger 1435 і трактор Challenger MT585 D. Зараз більш детально вивчатиму їхні характеристики та умови придбання у ВФК, а далі побачимо.

 

 23 квітня 2024
До 30 квітня 2025 року побутові споживачі газу, які є клієнтами ТОВ «Газопостачальна компанія "Нафтогаз України"», сплачуватимуть за «блакитне паливо» 7,96 грн за кубометр.
До 30 квітня 2025 року побутові споживачі газу, які є клієнтами ТОВ «Газопостачальна компанія "Нафтогаз України"», сплачуватимуть за «блакитне паливо» 7,96 грн за кубометр.
23 квітня 2024
 23 квітня 2024
Європарламент на своєму пленарному засіданні в Страсбурзі підтримав у першому читанні продовження тимчасових заходів з лібералізації торгівлі для України з одночасним захистом фермерів ЄС.
Європарламент на своєму пленарному засіданні в Страсбурзі підтримав у першому читанні продовження тимчасових заходів з лібералізації торгівлі для України з одночасним захистом фермерів ЄС.
23 квітня 2024
 23 квітня 2024
Аграрії Сумщини, станом на 18 квітня, посіяли ранніх ярих зернових та зернобобових культур на площі 50,1 тис. га, що становить 83,2% до плану.
Аграрії Сумщини, станом на 18 квітня, посіяли ранніх ярих зернових та зернобобових культур на площі 50,1 тис. га, що становить 83,2% до плану.
23 квітня 2024
 23 квітня 2024
Минулого року AMAZONE представила ринку лінійку сівалок точного моделями Precea 9000-TCC і 12000-TCC з робочою шириною 9 і 12 м. Однак вже цього року команда AMAZONE презентує українським фермерам нову 24-рядну модель PRECEA-TCC, яка ідеально підходить для сівби просапних культур, зокрема цукрових буряків, ріпаку, сої з міжряддям 45 і 50 см.
Минулого року AMAZONE представила ринку лінійку сівалок точного моделями Precea 9000-TCC і 12000-TCC з робочою шириною 9 і 12 м. Однак вже цього року команда AMAZONE презентує українським фермерам нову 24-рядну модель PRECEA-TCC, яка ідеально підходить для сівби просапних культур, зокрема цукрових буряків, ріпаку, сої з міжряддям 45 і 50 см.
23 квітня 2024
 23 квітня 2024
Ставки фрахту на перевезення зерна костерами з дунайських портів минулого тижня продовжили знижуватися. У глибоководних портах Одеси також спостерігалося послаблення ставок для хендісайзів та панамаксів.
Ставки фрахту на перевезення зерна костерами з дунайських портів минулого тижня продовжили знижуватися. У глибоководних портах Одеси також спостерігалося послаблення ставок для хендісайзів та панамаксів.
23 квітня 2024
 23 квітня 2024
Вже вкотре «Добродія Фудз» у рамках гуманітарного проєкту разом з Українською Спілкою Целіакії та за підтримки Canada-Ukraine Foundation передала близько 1150 упаковок безглютенових вівсяних пластівців WOWOATS членам спілки. Гуманітарна допомога знову ж таки буде направлена до сімей, які виховують дітей із целіакією чи непереносністю глютену та які опинилися у важкому становищі.
Вже вкотре «Добродія Фудз» у рамках гуманітарного проєкту разом з Українською Спілкою Целіакії та за підтримки Canada-Ukraine Foundation передала близько 1150 упаковок безглютенових вівсяних пластівців WOWOATS членам спілки. Гуманітарна допомога знову ж таки буде направлена до сімей, які виховують дітей із целіакією чи непереносністю глютену та ...
23 квітня 2024

Please publish modules in offcanvas position.