Регіональний вимір

Олеся СКРИННИК, спеціально для "АС" Кукурудза - топова культура у світі. Її виробництво з дотриманням технології забезпечує високі врожаї. Добре розуміють це і в компаніях «Агроток ЛТД» та «Нортон Груп», а відтак, провівши свій День поля у Кіровоградській області, зробили акцент саме на цій зерновій.
Наталя КУЗЬО, спеціально для "АС" Зі світового процесу глобалізації кожна окрема країна виносить свої уроки, має свої виграші та поразки. Звичайно, не скажемо за всі країни, але в Україні глобалізація зі своїм побічним укрупненням призвела до другорядності, а то пак і поступового забуття сімейних ферм. 
Лише ефективні сімейні ферми, об’єднані в молочні кооперативи, мають шанс поліпшити матеріальне становище сільських мешканців України. Одним із позитивних прикладів з ефективної та продуктивної організації таких об’єднань слугує діяльність Дніпропетровської сільськогосподарської консультаційної служби.
Інна САМАРІНА, спеціально для "АС"   Відродити фермерство Яблуня — найпопулярніша та широко розповсюджена зерняткова плодова культура країн помірного клімату. Яблуню високо цінували наші пращури, через тисячоліття до нас дійшли міфи і легенди про дерево та його плоди.
Від арешту його врятували лише лічені хвилини: випадково побачив із саду машину озброєних людей, що вже їхали по нього. Гірко посміхається, коли питаю, який «тривожний набір» прихопив із собою: «Нічого не встиг, окрім документів». І хоча розмовляємо у Києві, все одно просить не називати справжнього імені та прізвища.
Інна САМАРІНА, спеціально для "АС"   Реалізація ядер горіхів — тільки за валюту «Горіховий бізнес — поняття досить широке», — запевняє Володимир Пахно, своя людина в цьому бізнесі, голова Всеукраїнської громадської організації «Українська горіхова асоціація», розповідаючи про свої перші кроки.
Регіональний вимір - Понеділок, 30 листопада -0001 02:02

«Будьмо!» по-ельзаськи

Ірина САДОВА, спеціально для "АС" Запитання «Яке вино нам подають?» одразу викриває в Ельзасі новачка. Тут навіть не уявляють собі, що можна пити щось інше, окрім місцевих вин. Ну хіба ще місцеве пиво. Регіони, де вирощують свій виноград та хміль, патріотично споживають виключно власні напої. У цьому французи категоричні.
Інна САМАРІНА, спеціально для "АС" Сільський зелений туризм є невід`ємною складовою комплексного соціально-економічного розвитку села та одним із засобів вирішення багатьох сільських проблем. Він має дуже позитивний вплив на розширення сфери зайнятості сільського населення, особливо жінок. Ще дає селянам додатковий заробіток, розширює можливості зайнятості сільського господаря не тільки в виробничій…

Please publish modules in offcanvas position.