Сучасне тваринництво

Сучасне тваринництво - Понеділок, 30 листопада -0001 02:00

Розведення індиків

Марія ЯРОШКО, ветеринарний лікар, магістр МВА На сьогодні в більшості підприємств вже здійснено перехід від екстенсивного сезонного до інтенсивного промислового розведення індиків з отриманням їхнього м’яса протягом цілого року. Промислова технологія дозволяє розводити індиків практично у будь-яких регіонах, незважаючи на природно-кліматичні умови, однак вона є лише однією з альтернатив у…
Марія ЯРОШКО, ветеринарний лікар, магістр МВА Поряд із курятиною та індичатиною качине м’ясо є одним із найбільш поширених продуктів птахівництва. Однак варто знати, що породи качок за їхніми продуктивними якостями розподіляють за трьома напрямами: м’ясні, м’ясо-яєчні та яєчні.

Please publish modules in offcanvas position.