Усі агроновини на одному сайті

Агроновини

З 1 по 12 березня 2021 року проводився аудит Європейської Комісії з метою оцінки офіційного контролю над виробництвом та сертифікацією молока та молочних продуктів, призначених для експорту до Європейського Союзу.
В рамках договору нова дилерська компанія відповідає за реалізацію та сервісне обслуговування сільськогосподарської техніки VERSATILE, а також забезпечує безперебійну поставку оригінальних запасних частин.
Сьогодні, 18 травня, Верховна Рада ухвалила у другому читанні законопроєкт №2195 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо продажу земельних ділянок державної та комунальної власності або прав на них (оренди, суперфіцію, емфітевзису) через електронні аукціони».
Експорт української кукурудзи та соняшникової олії до Китаю за п’ять років зріс на 30%.
Травневий звіт USDA різко знизив біржові ціни на пшеницю нового врожаю, що посилило тиск на ціни на фізичному ринку, який і так потерпав від низького попиту. Покупці стримують закупівлі на тлі високих цін пропозицій та в очікуванні початку збирання врожаю країнами північної Африки, який буде кращим, ніж торік.
В Україні вводяться європейські норми маркування продуктів харчування – різних видів м'яса, м'ясних субпродуктів, оливкової олії та меду.
Урожай кісточкових фруктів в Італії цьогоріч буде рекордно низьким. Наразі італійські трейдери навіть почали проявляти інтерес до закупівлі черешні з Узбекистану, усвідомлюючи, що дана позиція буде в 2021 році дефіцитною.
Міністерство аграрної політики та продовольства України повноцінну роботу почне вже у травні – на початку червня поточного року.
За перший квартал поточного року Рівненщина зайняла перше місце в країні по сплаті земельного податку.
З початку травня 2021 року розпочала активну діяльність компанія «POSEIDON TRADEWAVES» – нова трейдинговая структура в рамках холдингу «ФРІДОМ ФАРМ ІНТЕРНЕШНЛ», що забезпечує постачання зернових, олійних культур і продуктів їх переробки з України на міжнародні ринки.
На майдані Бергшлос у Рівному у суботу, 15 травня, пройшов гастрономічний фестиваль автентичної кухні «Мацик», у рамках якого відбувалися кулінарні майстеркласи, шеф-кухарі з Рівного та Любліна наживо відтворювали рецепти регіональних автентичних страв.
В Україні все активніше розвивається «зелений» туризм. Садиби сільського туризму потроху стають ще й додатковим джерелом розвитку кожного регіону.

Please publish modules in offcanvas position.