Банер

Технологічні операції для одержання якості зерна

При вирощуванні зернових культур важливо підвищувати не тільки урожай зерна, але також і показники його якості, що визначають технологічні, борошномельно-хлібопекарські властивості і товарну цінність зерна. Важливим при цьому є розробка нових та застосування уже відомих методів ґрунтової та рослинної діагностики під час вегетації цієї культури, завчасного прогнозування вмісту білка та клейковини в зерні. На основі такої інформації вносять корективи в технології вирощування озимої пшениці для підвищення якості її зерна.

Повна версiя цієї статті для не зареєстрованих користувачів доступна з 25.11.2017

Зареєструватися на сайті
   

Cхожі статті

Горіх цінний не тільки для здоров’я, а й для бізнесу
Особливості застосування ґрунтових гербіцидів
Вирощування ріпаку: фундаментальні засади
Нове застосування цукрового сорго
Боротьба за ріпак: минуле і сучасність
Адаптивна технологія вирощування кукурудзи в умовах недостатнього зволоження
Структура посівів