Банер

Новий номер

№14(357) липень 2017



	 

	Жнива: фініш та старт

	купити електронну версію:

	  
Архів номерів
Передплата

Основні рубрики

 


 



Агентство Промышленных Новостей

Експертна думка

Як не загубитися серед різних стандартів

Наталя КУЗЬО, спеціально для "АС"
Поняття сертифікації продукції відоме давно і у загальному своєму значенні не викликає особливих труднощів з розумінням. Однак, вникаючи вглиб, виробник часто губиться у розмаїтті назв та номерів стандартів. Який сертифікат обрати? Як він працює? Що отримаю і що втрачу після сертифікації? Ці та багато інших питань заплутують виробника. На допомогу приходять компанії, котрі можуть проконсультувати, підготувати та сертифікувати. Однак сам виробник зобов’язаний знати основи та вміти знайти правильне рішення при сертифікації своєї продукції.
Детальніше... №23(270) грудень 2013
 

Зона вільної торгівлі з ЄС: які вигоди і ризики?

Тетяна ТИМОШЕНКОспеціально для "АС"
До саміту «Східного партнерства» у Вільнюсі залишились лічені дні. 29 листопада може стати датою, з якої економічне та суспільне життя українців перейде в інший вимір взаємовідносин із Європейським союзом.
Детальніше... №22(269) листопад 2013
 

Як свинарям заробити на Асоціації з ЄС?

altМикола БАБЕНКОгенеральний директор Центру підвищення ефективності в тваринництві
Незважаючи на всі політичні гасла, прихильники і противники угоди про Асоціацію з Європейським союзом здебільшого насправді дуже прагматичні. Майбутню близькість із західними партнерами вони розглядають з точки зору того, чи можна на цьому заробити.
Детальніше... №22(269) листопад 2013
 

Молоко. Пити чи не пити?

Федір ВЕРХОВЦЕВ, спеціально для "АС"
Один з яскравих спогадів мого дитинства (хоча і ріс у селищі, але воно все-таки було частиною помітного промислового міста) такий: я, маленький хлопчик років 4, тримаю у руках півлітрову банку парного молока. Це візит з дідусем на молочну ферму місцевого радгоспу. Пам'ятаю, що випив все або майже все. З тих пір я свідомо належу до його любителів. Бо продукт, безсумнівно, не тільки смачний, але і цінний. Адже 100 г молока містять 3,3 г білка, 120 мл кальцію, 5 г вуглеводів і 0,2 мл ніацину.
Детальніше... №21(268) листопад 2013
 

Рентабельність виробництва молока

altЮрій КЕРНАСЮКканд. економ. наук, старший науковий співробітник лабораторії маркетингу, економічного аналізу та захисту інтелектуальної власності Кіровоградської державної сільськогосподарської дослідної станції
Інституту сільського господарства степової зони НААН
Останніми роками в Україні стан справ у молочному скотарстві характеризується збереженням мінімального рівня рентабельності і сповільненням негативних процесів скорочення поголів’я корів і виробництва молока.
Детальніше... №21(268) листопад 2013
 
«ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець»

Сторінка 7 з 11