Банер

Новий номер

№10(353) травень 2017



	 

	Молочна продуктивність

	купити електронну версію:

	  
Архів номерів
Передплата

Основні рубрики

 


 



Агентство Промышленных Новостей

Подія



Сонячний дощ: зрошення на Херсонщині

Микола КВІТКО, Ігор ПЕТРЕНКО
спеціально для "АС"
День поля Інституту зрошуваного землеробства, що пройшов на Херсонщині, показав: прикладна наука і аграрне виробництво можуть спільними зусиллями досягати чималих успіхів. Вчені і фермери обмінялися знаннями про сорти озимих і ярих культур вітчизняної і зарубіжної селекцій, які можуть переносити посуху і зливи, спеку і заморозки.
Детальніше... №13(332) липень 2016
 

Агроресурс став ближчим на Черкащині

Дмитро РАДІОНОВ, спеціально для "АС"
На початку червня компанія ТОВ «Агроресурс» відкрила сучасний дилерський центр New Holland у м. Черкаси, який покликаний забезпечити аграріїв регіону інноваційною технікою та надійним і оперативним сервісним обслуговуванням.
Детальніше... №12(331) червень 2016
 

Новий дилерський центр Claas відкрито!

Ростислав ПАНІЧЕВ, спеціально для "АС"
Компанія Claas активно розвиває свою діяльність в Україні посередництвом розширення своєї дилерської мережі. Зрозуміло, що для виходу вітчизняного агровиробництва потрібна сучасна високопродуктивна техніка. Однак без належного догляду та сервісу не обійтись. Розуміючи це, дилери компанії на місцях відкривають сучасні сервісні центри. Одним із таких став новостворений центр фірми «Агротехсоюз» на Сумщині.
Детальніше... №12(331) червень 2016
 

До дня заснування НУБіП отримав нову лабораторію

Володимир ГРЕЧКОСІЙ, канд. техн. наук, доцент
Олександр ЯМКОВ, канд. техн. наук, доцент
Національний університет біоресурсів і природокористування України
27 травня 2016 року на базі факультетів конструювання та дизайну і механіко-технологічного Національного університету біоресурсів і природокористування України ПАТ «Червона зірка» (завод «Ельворті») було відкрито сучасну навчальну-виробничу лабораторію ґрунтообробних та посівних машин. Цей захід відбувся під час святкування 118-ї річниці від дня заснування університету.
Детальніше... №12(331) червень 2016
 

Бізнес зі смаком

Ірина САДОВАспеціально для "АС"
Виявляється, ювілей можна спробувати на смак. Результат 10-річної праці — ось він, на столах вишуканого ресторану у вигляді страв високої європейської кухні, справжні витвори гастрономічного мистецтва. Усі шедеври принципово приготовані виключно з українських продуктів. 10 років добірна телятина, індичка, свинина вирощується на кормах та за технологіями ювіляра — групи компаній «АгроВет Атлантик» на підприємствах її партнерів.
Детальніше... №11(330) червень 2016
 
«ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець»

Сторінка 5 з 57