Банер

Подія



Бізнес зі смаком

Ірина САДОВАспеціально для "АС"
Виявляється, ювілей можна спробувати на смак. Результат 10-річної праці — ось він, на столах вишуканого ресторану у вигляді страв високої європейської кухні, справжні витвори гастрономічного мистецтва. Усі шедеври принципово приготовані виключно з українських продуктів. 10 років добірна телятина, індичка, свинина вирощується на кормах та за технологіями ювіляра — групи компаній «АгроВет Атлантик» на підприємствах її партнерів.
Детальніше... №11(330) червень 2016
 

АДНЦ: нове обличчя просвітництва

Дмитро РАДІОНОВ, спеціально для "АС"
Нещодавно в смт Дослідницьке (Київська обл.) було урочисто відкрито Німецький аграрний демонстраційний і навчальний центр (АДНЦ). Про те, як працюватимуть новостворені потужності, і що вони зможуть дати українським аграріям, докладніше далі.
Детальніше... №11(330) червень 2016
 

Жага і страхи аграрного реформування

Ігор ПЕТРЕНКО, спеціально для "АС"
У місті Глухові на Сумщині пройшла конференція «Як реформувати аграрну галузь України». Відповідь на це актуальне питання шукали вчені, фермери, іноземні дипломати, активісти Аграрної партії, кооператори і громадські організації сільгоспвиробників.
Детальніше... №10(329) травень 2016
 

СУП подолає плісняву?

Ірина САДОВА, спеціально для "АС"
СУП — це Спілка Українських Підприємців. Таку організацію днями зареєстрували і представили в Києві. СУП категорично відсторонюється від політики. Об’єднує підприємців різних галузей і територій, незалежно від розміру і статків. Серед ініціаторів є і представники аграріїв.
Детальніше... №10(329) травень 2016
 

«Зерно Причорномор’я»: звіряємо тенденції аграрного ринку

Наталія АНТОНЕНКО, спеціально для "АС"
Один із традиційно значущих зернових форумів — ХІІ Міжнародна конференція «Зерно Причорномор’я» 20–21 квітня відбувся у Києві. Учасників із 52 країн зібрало авторитетне консалтингове агентство «УкрАгроКонсалт».
Детальніше... №9(328) травень 2016
 
«ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець»

Сторінка 7 з 58