Банер

Новий номер

№10(353) травень 2017



	 

	Молочна продуктивність

	купити електронну версію:

	  
Архів номерів
Передплата

Основні рубрики

 


 



Агентство Промышленных Новостей

Винно-гастрономічний туризм: об’єднання зусиль задля розвитку

Валентина КРАВЕЦЬ,
спеціально для "Агробізнес Сьогодні"
Сьогодні, у час суцільної глобалізації, коли усі кордони і рамки зруйновані цифровими технологіями, кожна галузь економіки країни змушена виходити на новий рівень. Не винятком є і туризм. Нині мандрівники не хочуть тільки бачити і чути, а передусім — стати частиною певної культури, яку відвідують, зокрема, смакуючи національні страви та напої. Попри те, що Україна має надзвичайно багату культурну та історичну спадщину, мабуть, одна з небагатьох країн світу, що найменше тим користується, особливо у сфері винного та гастрономічного туризму.

Повна версiя цієї статті для не зареєстрованих користувачів доступна з 17.06.2017

Зареєструватися на сайті
   

Cхожі статті

Вівчарство: повільний рух вперед
Органічний напрям: що чекати в 2017 році?
Перспектива одна: домовитися між собою
Біда з молочкою
Насінництво сьогодні
Довгоочікуваний оптимізм від ДПЗКУ
Зерно пливтиме рікою