Банер

Новий номер

№24(343) грудень 2016



	 

	Бюджетно-податкові новації

	купити електронну версію:

	  
Архів номерів
Передплата

Основні рубрики

 


 



Агентство Промышленных Новостей

Зберігання

Зберігання буряків в осінньо-зимовий період

Ольга ВЛАСОВАканд. с.-г. наук
Інститут захисту рослин НААН
Буряк є абсолютним лідером серед овочів за вмістом амінокислот. Так само містить у собі клітковину, пектин, різні вітаміни, провітамін А в невеликих кількостях, органічні кислоти, магній, кальцій, фосфор, марганець, йод, калій і залізо, які легко засвоюються організмом. Саме тому дуже важливо зберегти його в зимовий період.
Детальніше...
 

Картонна тара для овочів, фруктів і ягід

Василь ЗАГАРНИЙ, спеціально для "АС"
Дедалі більш популярним матеріалом для виготовлення пакувальної тари стає картон. Овочі, фрукти, гриби, ягоди добре перевозяться у такій тарі. Придатна вона й для органічної продукції, яка цінується дорожче звичайної і має неабиякий експортний потенціал.
Детальніше... №19(338) жовтень 2016
 

Зберігання цибулі

Ольга ВЛАСОВА, канд. с.-г. наук
Інститут захисту рослин НААН
Існує близько 100 видів цибулевих рослин, з яких лише кілька відомі і використовуються в їжу: ріпчаста, порей, різанець, батун, шалот, багатоярусна, шніт, часник.
Детальніше... №19(338) жовтень 2016
 

Штучне сонце для сухофруктів, грибів і трав

Василь ЗАГАРНИЙ, спеціально для "АС"
Маємо цьогоріч гарний урожай городини, фруктів. Як їх продати, зберігши частину врожаю до зими? Зокрема, для цього існує сушіння. Традиційне — під сонячними променями — тепер відходить у минуле, бо на ринку є недорогі спеціальні теплосушарки. Вони можуть, забезпечуючи різні температурні режими, висушувати рівномірно, якісно й швидко великий обсяг різних сільськогосподарських продуктів.
Детальніше... №18(337) вересень 2016
 

Збережемо зерно цілим та неушкодженим

Олена ГОРЩАРканд. с.-г. наук, старший науковий співробітник
ДУ Інститут зернових культур НААН України
Зерно різного призначення слід зберігати окремо одне від одного, що дає можливість притримуватись окремої стратегії для кожної категорії.
Детальніше... №15-16(334-335) серпень 2016
 
«ПочатокПопередня12345НаступнаКінець»

Сторінка 1 з 5