Банер

Новий номер

№14(357) липень 2017



	 

	Жнива: фініш та старт

	купити електронну версію:

	  
Архів номерів
Передплата

Основні рубрики

 


 



Агентство Промышленных Новостей

Зберігання

Умови зберігання фруктів та овочів у сховищах

Ольга ВЛАСОВА, канд. с.-г. наук
Інститут захисту рослин НААН
Тема фрукто- та овочесховища з кожним роком набуває більшої актуальності, адже надзвичайно важливим є правильне інвестування аграрія у сховище, яке дозволить продовжити термін реалізації продукції і продавати якісну продукцію вітчизняного виробництва.
Детальніше... №18(313) вересень 2015
 

Бездоганна морква до весни

Ольга ВЛАСОВАканд. с.-г. наук
Інститут захисту рослин НААН
Досить часто фермери мають проблему зі зберіганням моркви. Здебільшого це пов’язано з тим, що морква потребує деяких нескладних, але дуже потрібних їй умов та заходів. Якщо бездоганно дотримуватись технології зберігання, цей овоч буде смакувати вам протягом усього року.
Детальніше... №20(291) жовтень 2014
 

Зберігаємо часниковий урожай

altОльга ВЛАСОВАканд. с.-г. наук 
Інститут захисту рослин НААН України
Часник - культура, відома українцям здавна. Та, на жаль, досі залишається не надто популярною для розвитку агробізнесу. А дарма. Найбільш сміливі фермери вже отримують свої прибутки. Крім особливостей вирощування цієї культури, дуже важливе значення має зберігання її товарного вигляду.
Детальніше... №23(270) грудень 2013
 

Силос: відкрити і не нашкодити

Ростислав ПАНІЧЕВ, спеціально для "АС"
У годівлі великої рогатої худоби до силосу приділяється велика увага. Він має високі поживні цінності, значно знижує витрати на годування тварин. Разом з тим, цей вид корму вимагає особливого підходу та знання. І не лише під час заготівлі та закладання, але й протягом його використання та виймання із силосної траншеї або полімерних рукавів.
Детальніше... №19(266) жовтень 2013
 

Зберігання зерна: як не втратити зібране

altОлена ГОРЩАР, канд. с.-г. наук
Геннадій ТОКАРЧУК, наук. співробітник
ДУ Інститут сільського господарства степової зони НААН України
Головна мета кожного виробника зерна - це зібрати та зберегти в належному стані високоякісний урожай, аби отримати належний прибуток. Ворогом на етапі «після збирання-до реалізації, або переробки» є маленькі, але дуже небезпечні «злодюжки» - комірні шкідники.
Детальніше... №14(261) липень 2013
 
«ПочатокПопередня123456НаступнаКінець»

Сторінка 3 з 6