Календар подій

S-Fruit Transformation 2019
Від Вівторок, 2. Квітень 2019 -  09:00
До Четвер, 4. Квітень 2019 - 17:00
Перегляди : 496
Контакти +38 044 561 61 62; +38 067 487 37 40; +38 050 383 07 15

nov 01 02 2019 kalendar SFruit

 

Шановні пані та панове!

Ягідна Асоціація України має честь запросити Вас на головний ягідний форум 2019 року в Східній Європі і Центральній Азії - S-Fruit Transformation Soft and Stone Fruits International Value Chain Forum. Форум торкнеться теми ягід і кісточкових фруктів: ланцюжок від поля до полиці.

Мета заходу:

• Підвищення обізнаності про світові тенденції ринку свіжих і перероблених ягід і фруктів
• Уявити новітні технології і світовий досвід у секторі плодово-ягідної продукції
• Створити професійне коло в ягідному секторі
• Просування споживання ягід.

Цільовою аудиторією форуму будуть виробники і переробники з України, Білорусі, Молдови, Латвії, Литви, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Казахстану, Киргизстану, Узбекистану, Таджикистану, Туркменістану та інших російськомовних країн. Так само на форум будуть запрошені трейдери і рітейл із Європи. Ми очікуємо близько 300 учасників.

Форум буде проходити на двох мовах - англійській і російській.

2 квітня ’19

Реєстрація 8.00 – 9.00

Основная сцена

09.00 – 09.20

Привітальне слово

UBA, представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, партнери

09.20 – 09.30

Привітальне слово

Каролін Спаанс, радник із питань сільського господарства при Посольстві Нідерландів в Україні

09.30 – 10.00

Глобальні тренди ринку свіжих і заморожених ягід

Сінди ван Рейсвік, Rabobank, Нідерланди

10.00 – 10.30

Глобальний розвиток органічних фруктів

Том Ван Хіс, Tradin Organic, Нідерланди

10.30 – 11.00

Споживчі тренди - чого хоче покупець?

Ірина Кухтіна, президент Ягідної Асоціації України

11.00 – 11.30

Ринок Середньої Азії з ягід і кісточкових

Шахло Атимбаєва, PhD, ECTAP, Таджикістан

11.30 – 13.30

Перерва

13.30 – 14.00

Огляд сортів лохини: вчора, сьогодні, завтра

Валерій Ляшинський, офіційний представник Fall Creek в Україні Розетта Агро

14.00 -14.30

Модернізація і механізація вирощування та збирання ягідних і кісточкових культур

Свілен Мілев, РИО Агро, Болгарія

14.30 -15.00

Чорна смородина в світі: виробництво, споживання, можливості

Стефані Шарма, президент Межнародної асоціації чорної смородини (IBA), Франція

15.00 -15.30

Полуниця: основні світові тенденції

Петро Мисливий, генеральний директор  ВАТ "Аграна Фрут Україна"

15.30 -16.00

Малина: основні світові тенденції

Славомир Полковський, генеральный директор і засновник Polko Group, Польща

16.00 -16.30

Черешня: основні світові тенденції

Тун Ванрикель, консультант DEPA-Fruit bvba, Бельгія

16.30 -17.00

Нішеві ягідні культури: жимолость і обліпиха, ризики та можливості

Тадеуш Кусибаб, PLANTIN, Польща

Ферма. Технологічна сцена

12.00 - 12.30

Якість саджанців під час ін вітро розмноженні

Тадеуш Кусибаб, PLANTIN, Польща

12.30 – 13.00

Захист ягідників від шкідників і хвороб

Володимир Воеводін, PhD, Syngenta, Україна

13.00 – 13.15

Ефективні вимоги щодо упаковки, захисту та вдосконалення плодоовочевої продукції

Алессандро Маріані, INFIA, Italy / Офіційний представник в Україні HARVEST CENTER

13.15 – 13.45

Системи укриття для захисту кісточкових і ягідних плодів

Метью Ян Фостер, VOEN Vöhringer GmbH & Co. KG, Німеччина

13.45 – 14.00

Точне зрошення і фертигація. Прилади для вимірювання вологості

Владислав Разкевич, директор ВАТ «Евкаліпт Р»

14.00 – 14.30

Хвороби малини та суниці: попередження і захист

Андрій Осиковий, агроном-консультант ВАТ «Самміт – Агро Юкрейн»

14.30 - 14.40

Швидке очищення системи поливу, ємностей для води, дезінфекція інструментів, обладнання та приміщень за допомогою HUWA-SAN

Василь Бондаровський, спеціаліст EFT GROUP, Україна

14.40 – 15.30

Перерва

15.30 – 15.40

Методи ДНК-контролю якості посадкового матеріалу на етапах виробництва і під час купівлі-продажу. Біотехнології масового розмноження рослин

Тетяна Корня, кандидат біологічних наук, директор ВАТ "Науково-виробничого Центру "ІН ВІТРО ПЛАНТ"

15.40 - 16.00

Перспективні сорти суниці садової та моделі управління системою постачання від Селекційної Програми фірми Fresh Forward, Нідерланди

Антон Довганюк, офіційний представник компанії Fresh Forward в Україні

16.00 -16.20

Тунельні системи вирощування ягід

Марек Ямрі, регіональний менеджер із продажів Haygrove, Польща

16.20 -16.50

Досвід вирощування абрикоса, персика та нектарина різних сортів в умовах Одеської області України

Петро Далаков, директор ФГ «Прайм-Фрут», Одеська обл., Україна

Завод. Технологічна сцена

12.00 – 12.30

Інноваційні технології сушіння для ягід і фруктів

Кшиштоф Рутковскі,

Науково-дослідний інститут садівництва, Скерневице, Польща

12.30 – 12.45

Зберігання свіжих плодів і ягід у РГС

Владислав Медвідь, представник «Сторекс Україна», дочірнє підприємство Голландської фірми «STOREX b.v.

12.45 – 13.00

Лінії шокової заморозки ягід

Андрій Марущак, директор представництва в Українї компанії INCOOLS Engineering

13.00 – 13.30

IQF заморозка і технології сублимації ягід

Горан Обрадович, керівник  компанії PIGO Food Processing Machinery, Італія

13.30 - 14.00

Поради щодо гофропакування: як доставити ягоди і фрукти цілими?

Андрій Ребро, Київський КБК, Україна

14.00 – 15.00

Перерва

15.00 -15.30

Повна технологічна лінія IQF для ягід

Рубен Ларсон, власник компанії OctoFrost Group

15.30 -16.00

Технологія охолодження і зберігання черешні

Владислав Пермінов, заступник директора польсько-української компания MAS Systems

16.00 -16.30

Безпека харчових продуктів у свіжому і замороженому вигляді, якість води і нові норми, що дозволяють уникнути використання хлору під час очищення ягід і фруктів

Камілла Хрульова,

Primozone Production AB, Швеція

16.30 – 17.00

Інноваційні оптичні рішення для сортування сухофруктів, овочів, горіхів і кондитерських виробів

Дріс Де Блок, директор із продажів в Optimum Sorting, Нідерланди

17.00 – 17.30

Рішення для сортування лохини, черешні та помідорів чері

Фабриціо Сантос

президент Elifab Solutions, Іспанія

Ринок/Маркетинг/Експорт

Технологічна сцена

12.00 – 12.30

Вихід на ринки ЄС

Представник EPO, державна установа «Офіс просування Експорту»

12.30 – 13.00

Вихід на ринок Німеччини. Експортні можливості

Германн Інтеманн, радник із питань сільського господарства при Посольстві Федеративної Республіки Німеччина

13.00 – 13.30

Вихід ягідної продукції на ринок Японії

Юрій Луценко, Агентство COIN, Україна

13.30 – 14.00

Можливості ділової співпраці між Tradin Organic і сільськогосподарським сектором України, фокус на імпорті ягід

Лоїк Вестерс, Tradin Organic, Нідерланди

14.00 – 15.00

Перерва

15.00 -15.30

Створення бренду і його позиціонування

Олександр Павловський, незалежний експерт

15.30-16.00

Ціна, якість, обсяг: як продавати більше свіжої ягоди через оптові ринки України

Тетяна Гетьман, керівник департаменту «Маркетинг-Аналітика» Гуртового ринку «Шувар»

16.00 -16.30

Міжнародні перевезення вантажів, що швидко псуються, морем

Спікер уточнюється

16.30 – 17.00


3 квітня ’19

Реєстрація 9.00 – 10.00

10.00 – 13.00

Блок 1

Післяврожайна обробка кісточкових фруктів

Кшиштоф Рутковскі,

Науково-дослідний інститут садівництва, Скерневице, Польща

Впровадження системи якості та безпеки харчових продуктів на підприємстві з переробки

Юлія Грифцова, міжнародний аудитор з харчової безпеки, ВАТ "Глобал Сертифік Групп”

Захисні системи VOEN для кісточкових і м'яких фруктів (від дощу, граду, заморозків, комах і птахів)

Анна Роскан і Метью Ян Фостер, VOEN Vöhringer, Німеччина

Лохина: які помилки призводять до втрати продуктивності?

Олег Базюк, керівник підприємства та ін-вітро лабораторії «Долина Агро» ВАТ, Україна

13.00 -.14.00

Перерва

14.00 – 17.00

Блок 2

Камера попереднього охолодження і холодопостачання для комплексу зі зберігання/сортуванн  упаковки лохини

Владислав Пермінов, заступник директора польсько-українскої компанії MAS Systems

Технологія вирощування кісточкових фруктів

Тун Ванрикель, консультант DEPA-Fruit bvba, Бельгія

IQF заморозка і технології сублімації ягід

Горан Обрадович, керівник компанії PIGO Food Processing Machinery, Італія

Вирощування ягід у закритому грунті

Юрій Бондарєв, незалежний експерт із вирощування ягід та овочів у закритому грунті, Україна

 

Вартість участі:

Ціна 1 учасника за реєстрації до 8 березня 2019 року становить 300 євро за 3 дні участі або 120 євро за день (будь-який день програми).

Вартість учасника за реєстрації після 8 березня - 350 євро за 3 дні участі або 150 євро за день (будь-який день програми).

Для групи із 3-х і більше людей можлива знижка 10%. Для членів Ягідної Асоціації України діє знижка 25%.

Протягом 1-го і 2-го днів працюватиме Експозиція супутніх товарів і послуг: компанії на промомісцях представлять технології виробництва, обробки, переробки, зберігання і маркетинг продукції, виставка готової продукції.

S-Fruit Transformation стане своєрідним майданчиком ділових зустрічей і переговорів українських виробників, переробних підприємств та міжнародних експертів у секторі плодово-ягідного бізнесу. Використовуйте можливість отримати практичні поради від міжнародних фахівців і створити міцні ділові зв'язки прямо під час заходу!

Подробиці - на сайті.

Місце розташування м. Київ, пр. Степана Бандери, 23, ТЦ «Городок» 3 поверх
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 06 жовтня 2025
Великий діапазон термінів висаджування білоголової капусти дозволяє використовувати її як другу культуру, тобто садити після озимої цибулі, ранньої картоплі чи зелені.
Великий діапазон термінів висаджування білоголової капусти дозволяє використовувати її як другу культуру, тобто садити після озимої цибулі, ранньої картоплі чи зелені.
06 жовтня 2025
 06 жовтня 2025
Восени традиційно вважають сезоном гарбузів, але цього року українські споживачі вже помітили, що ціни на них відчутно зросли.
Восени традиційно вважають сезоном гарбузів, але цього року українські споживачі вже помітили, що ціни на них відчутно зросли.
06 жовтня 2025
 06 жовтня 2025
В Україні за 4 роки кількість справ про рейдерство поменшало у 3,4 раза.
В Україні за 4 роки кількість справ про рейдерство поменшало у 3,4 раза.
06 жовтня 2025
 06 жовтня 2025
Кабінет міністрів України постановою №1256 від 3 жовтня 2025 року уточнив процедуру експорту сої та ріпаку, згідно з якою виробники ріпаку та сої зможуть експортувати продукцію власного виробництва без сплати 10% експортного мита.
Кабінет міністрів України постановою №1256 від 3 жовтня 2025 року уточнив процедуру експорту сої та ріпаку, згідно з якою виробники ріпаку та сої зможуть експортувати продукцію власного виробництва без сплати 10% експортного мита.
06 жовтня 2025
 06 жовтня 2025
За підсумками 2024/25 маркетингового року Україна експортувала 158 тис. тонн гранульованого жому на загальну суму 23,2 млн доларів.
За підсумками 2024/25 маркетингового року Україна експортувала 158 тис. тонн гранульованого жому на загальну суму 23,2 млн доларів.
06 жовтня 2025
 06 жовтня 2025
Станом на 4 жовтня українські тепличні комбінати пропонували огірки на продаж по 35-55 грн/кг ($0,85-1,33/кг), що в середньому на 14% дорожче, ніж наприкінці позаминулого робочого тижня.
Станом на 4 жовтня українські тепличні комбінати пропонували огірки на продаж по 35-55 грн/кг ($0,85-1,33/кг), що в середньому на 14% дорожче, ніж наприкінці позаминулого робочого тижня.
06 жовтня 2025

Please publish modules in offcanvas position.