Шановні пані та панове!
Ягідна Асоціація України має честь запросити Вас на головний ягідний форум 2019 року в Східній Європі і Центральній Азії - S-Fruit Transformation Soft and Stone Fruits International Value Chain Forum. Форум торкнеться теми ягід і кісточкових фруктів: ланцюжок від поля до полиці.
Мета заходу:
• Підвищення обізнаності про світові тенденції ринку свіжих і перероблених ягід і фруктів
• Уявити новітні технології і світовий досвід у секторі плодово-ягідної продукції
• Створити професійне коло в ягідному секторі
• Просування споживання ягід.
Цільовою аудиторією форуму будуть виробники і переробники з України, Білорусі, Молдови, Латвії, Литви, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Казахстану, Киргизстану, Узбекистану, Таджикистану, Туркменістану та інших російськомовних країн. Так само на форум будуть запрошені трейдери і рітейл із Європи. Ми очікуємо близько 300 учасників.
Форум буде проходити на двох мовах - англійській і російській.
2 квітня ’19 |
Реєстрація 8.00 – 9.00 |
|
|
||
Основная сцена |
||
09.00 – 09.20 |
Привітальне слово |
UBA, представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, партнери |
09.20 – 09.30 |
Привітальне слово |
Каролін Спаанс, радник із питань сільського господарства при Посольстві Нідерландів в Україні |
09.30 – 10.00 |
Глобальні тренди ринку свіжих і заморожених ягід |
Сінди ван Рейсвік, Rabobank, Нідерланди |
10.00 – 10.30 |
Глобальний розвиток органічних фруктів |
Том Ван Хіс, Tradin Organic, Нідерланди |
10.30 – 11.00 |
Споживчі тренди - чого хоче покупець? |
Ірина Кухтіна, президент Ягідної Асоціації України |
11.00 – 11.30 |
Ринок Середньої Азії з ягід і кісточкових |
Шахло Атимбаєва, PhD, ECTAP, Таджикістан |
11.30 – 13.30 |
Перерва |
|
13.30 – 14.00 |
Огляд сортів лохини: вчора, сьогодні, завтра |
Валерій Ляшинський, офіційний представник Fall Creek в Україні Розетта Агро |
14.00 -14.30 |
Модернізація і механізація вирощування та збирання ягідних і кісточкових культур |
Свілен Мілев, РИО Агро, Болгарія |
14.30 -15.00 |
Чорна смородина в світі: виробництво, споживання, можливості |
Стефані Шарма, президент Межнародної асоціації чорної смородини (IBA), Франція |
15.00 -15.30 |
Полуниця: основні світові тенденції |
Петро Мисливий, генеральний директор ВАТ "Аграна Фрут Україна" |
15.30 -16.00 |
Малина: основні світові тенденції |
Славомир Полковський, генеральный директор і засновник Polko Group, Польща |
16.00 -16.30 |
Черешня: основні світові тенденції |
Тун Ванрикель, консультант DEPA-Fruit bvba, Бельгія |
16.30 -17.00 |
Нішеві ягідні культури: жимолость і обліпиха, ризики та можливості |
Тадеуш Кусибаб, PLANTIN, Польща |
|
Ферма. Технологічна сцена |
|
12.00 - 12.30 |
Якість саджанців під час ін вітро розмноженні |
Тадеуш Кусибаб, PLANTIN, Польща |
12.30 – 13.00 |
Захист ягідників від шкідників і хвороб |
Володимир Воеводін, PhD, Syngenta, Україна |
13.00 – 13.15 |
Ефективні вимоги щодо упаковки, захисту та вдосконалення плодоовочевої продукції |
Алессандро Маріані, INFIA, Italy / Офіційний представник в Україні HARVEST CENTER |
13.15 – 13.45 |
Системи укриття для захисту кісточкових і ягідних плодів |
Метью Ян Фостер, VOEN Vöhringer GmbH & Co. KG, Німеччина |
13.45 – 14.00 |
Точне зрошення і фертигація. Прилади для вимірювання вологості |
Владислав Разкевич, директор ВАТ «Евкаліпт Р» |
14.00 – 14.30 |
Хвороби малини та суниці: попередження і захист |
Андрій Осиковий, агроном-консультант ВАТ «Самміт – Агро Юкрейн» |
14.30 - 14.40 |
Швидке очищення системи поливу, ємностей для води, дезінфекція інструментів, обладнання та приміщень за допомогою HUWA-SAN |
Василь Бондаровський, спеціаліст EFT GROUP, Україна |
14.40 – 15.30 |
Перерва |
|
15.30 – 15.40 |
Методи ДНК-контролю якості посадкового матеріалу на етапах виробництва і під час купівлі-продажу. Біотехнології масового розмноження рослин |
Тетяна Корня, кандидат біологічних наук, директор ВАТ "Науково-виробничого Центру "ІН ВІТРО ПЛАНТ" |
15.40 - 16.00 |
Перспективні сорти суниці садової та моделі управління системою постачання від Селекційної Програми фірми Fresh Forward, Нідерланди |
Антон Довганюк, офіційний представник компанії Fresh Forward в Україні |
16.00 -16.20 |
Тунельні системи вирощування ягід |
Марек Ямрі, регіональний менеджер із продажів Haygrove, Польща |
16.20 -16.50 |
Досвід вирощування абрикоса, персика та нектарина різних сортів в умовах Одеської області України |
Петро Далаков, директор ФГ «Прайм-Фрут», Одеська обл., Україна |
|
Завод. Технологічна сцена |
|
12.00 – 12.30 |
Інноваційні технології сушіння для ягід і фруктів |
Кшиштоф Рутковскі, Науково-дослідний інститут садівництва, Скерневице, Польща |
12.30 – 12.45 |
Зберігання свіжих плодів і ягід у РГС |
Владислав Медвідь, представник «Сторекс Україна», дочірнє підприємство Голландської фірми «STOREX b.v. |
12.45 – 13.00 |
Лінії шокової заморозки ягід |
Андрій Марущак, директор представництва в Українї компанії INCOOLS Engineering |
13.00 – 13.30 |
IQF заморозка і технології сублимації ягід |
Горан Обрадович, керівник компанії PIGO Food Processing Machinery, Італія |
13.30 - 14.00 |
Поради щодо гофропакування: як доставити ягоди і фрукти цілими? |
Андрій Ребро, Київський КБК, Україна |
14.00 – 15.00 |
Перерва |
|
15.00 -15.30 |
Повна технологічна лінія IQF для ягід |
Рубен Ларсон, власник компанії OctoFrost Group |
15.30 -16.00 |
Технологія охолодження і зберігання черешні |
Владислав Пермінов, заступник директора польсько-української компания MAS Systems |
16.00 -16.30 |
Безпека харчових продуктів у свіжому і замороженому вигляді, якість води і нові норми, що дозволяють уникнути використання хлору під час очищення ягід і фруктів |
Камілла Хрульова,Primozone Production AB, Швеція |
16.30 – 17.00 |
Інноваційні оптичні рішення для сортування сухофруктів, овочів, горіхів і кондитерських виробів |
Дріс Де Блок, директор із продажів в Optimum Sorting, Нідерланди |
17.00 – 17.30 |
Рішення для сортування лохини, черешні та помідорів чері |
Фабриціо Сантос президент Elifab Solutions, Іспанія |
|
Ринок/Маркетинг/Експорт Технологічна сцена |
|
12.00 – 12.30 |
Вихід на ринки ЄС |
Представник EPO, державна установа «Офіс просування Експорту» |
12.30 – 13.00 |
Вихід на ринок Німеччини. Експортні можливості |
Германн Інтеманн, радник із питань сільського господарства при Посольстві Федеративної Республіки Німеччина |
13.00 – 13.30 |
Вихід ягідної продукції на ринок Японії |
Юрій Луценко, Агентство COIN, Україна |
13.30 – 14.00 |
Можливості ділової співпраці між Tradin Organic і сільськогосподарським сектором України, фокус на імпорті ягід |
Лоїк Вестерс, Tradin Organic, Нідерланди |
14.00 – 15.00 |
Перерва |
|
15.00 -15.30 |
Створення бренду і його позиціонування |
Олександр Павловський, незалежний експерт |
15.30-16.00 |
Ціна, якість, обсяг: як продавати більше свіжої ягоди через оптові ринки України |
Тетяна Гетьман, керівник департаменту «Маркетинг-Аналітика» Гуртового ринку «Шувар» |
16.00 -16.30 |
Міжнародні перевезення вантажів, що швидко псуються, морем |
Спікер уточнюється |
16.30 – 17.00 |
|
|
3 квітня ’19 |
Реєстрація 9.00 – 10.00 |
|
|
||
10.00 – 13.00 |
Блок 1 |
|
Післяврожайна обробка кісточкових фруктів |
Кшиштоф Рутковскі, Науково-дослідний інститут садівництва, Скерневице, Польща |
|
Впровадження системи якості та безпеки харчових продуктів на підприємстві з переробки |
Юлія Грифцова, міжнародний аудитор з харчової безпеки, ВАТ "Глобал Сертифік Групп” |
|
Захисні системи VOEN для кісточкових і м'яких фруктів (від дощу, граду, заморозків, комах і птахів) |
Анна Роскан і Метью Ян Фостер, VOEN Vöhringer, Німеччина |
|
Лохина: які помилки призводять до втрати продуктивності? |
Олег Базюк, керівник підприємства та ін-вітро лабораторії «Долина Агро» ВАТ, Україна |
|
13.00 -.14.00 |
Перерва |
|
14.00 – 17.00 |
Блок 2 |
|
Камера попереднього охолодження і холодопостачання для комплексу зі зберігання/сортуванн упаковки лохини |
Владислав Пермінов, заступник директора польсько-українскої компанії MAS Systems |
|
Технологія вирощування кісточкових фруктів |
Тун Ванрикель, консультант DEPA-Fruit bvba, Бельгія |
|
IQF заморозка і технології сублімації ягід |
Горан Обрадович, керівник компанії PIGO Food Processing Machinery, Італія |
|
Вирощування ягід у закритому грунті |
Юрій Бондарєв, незалежний експерт із вирощування ягід та овочів у закритому грунті, Україна |
Вартість участі:
Ціна 1 учасника за реєстрації до 8 березня 2019 року становить 300 євро за 3 дні участі або 120 євро за день (будь-який день програми).
Вартість учасника за реєстрації після 8 березня - 350 євро за 3 дні участі або 150 євро за день (будь-який день програми).
Для групи із 3-х і більше людей можлива знижка 10%. Для членів Ягідної Асоціації України діє знижка 25%.
Протягом 1-го і 2-го днів працюватиме Експозиція супутніх товарів і послуг: компанії на промомісцях представлять технології виробництва, обробки, переробки, зберігання і маркетинг продукції, виставка готової продукції.
S-Fruit Transformation стане своєрідним майданчиком ділових зустрічей і переговорів українських виробників, переробних підприємств та міжнародних експертів у секторі плодово-ягідного бізнесу. Використовуйте можливість отримати практичні поради від міжнародних фахівців і створити міцні ділові зв'язки прямо під час заходу!
Подробиці - на сайті.