Календар подій

Зерно. Свині. М’ясо - 2023
П’ятниця, 15. Вересень 2023, 09:00 - 20:00
Перегляди : 142
Контакти +38(068)500 30 04

baner zerno svini myaso 2023

15 вересня у м. Київ відбудеться бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо - 2023». Це небувала подія, яка об'єднає зерновий бізнес, свинарство та м'ясну галузь з метою подолання наслідків війни. Це подія, де буде обґрунтована можливість збільшення прибутковості рослинництва, де презентують реальні інструменти отримання доданої вартості, де обґрунтують альтернативу експорту зерна і доведуть чому свинарство врятує зерновий ринок України!

Головна мета форуму «Зерно. Свині. М’ясо - 2023» - запобігання втрат прибутків у рослинництві через блокування експорту зернових та створення доданої вартості понад 200% від реалізації міжгалузевої програми «Нове свинарство 2025».

Також, в рамках бізнес-форуму «Зерно. Свині. М’ясо - 2023» відбудеться спеціалізована виставка «Meat Industry Expo-2023», де ви зможете презентувати та познайомитись з сучасними рішеннями від виробництва кормів, утримання та вирощування свиней до мʼясопереробки та торгівлі. Виставка буде працювати протягом всього дня форуму.

Тож, якщо, не хочете втратити цю унікальну можливість поспілкуватися з провідними експертами, виробниками та постачальниками передового обладнання, генетики свиней, виробниками та мʼясопереробниками, а також дізнатися про актуальні тенденції, фінансові та технічні можливості як започаткувати новий або масштабувати діючий бізнес у свинарстві – вам треба відвідати бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо - 2023».

Організатори форуму: асоціація «М’ясної галузі», Центр підвищення ефективності в тваринництві та Agro Marketing Agency.

Партнери форуму: Кофармінг Україна, Єврокорм, Topigs Norsvin

Форум для вас, якщо ви:

- Прагнете зіскочити з сировинного виробництва

- Виробник зерна, який НЕ хоче віддавати зерно по собівартості

- Займаєтесь або бажаєте зайнятися свинарством, але не знаєте як

- Хочете переробляти м’ясо або вже переробляєте, але мрієте про власний свинокомплекс

- Хочете масштабувати діючий бізнес у свинарстві

- Шукаєте або надаєте фінансування

- Можете поділитися досвідом та презентувати обладнання

- Виробник біоетанолу, який бажає подвоєння прибутку на відходах виробництва

- Вирішили розширити асортимент та ринки збуту продукції

- Постачальник, який бажає розширити клієнтську базу

- Плануєте диверсифікувати бізнес

- Націлені на створення доданої вартості

Основні теми форуму

- Перспективи України на світовому ринку свинини

- Стан та перспективи розвитку свинарства та м’ясної галузі України

- Аналіз розвитку ринку зерна через призму розвитку свинарства

- Презентація моделі заміщення експорту зернових на експорт м'яса та мʼясних продуктів з доданою вартістю

- Попередження АЧС, як стимул розвитку свинокомплексів

- Реальні вигоди в ланцюжку «зерно-м’ясна продукція» від реалізації міжгалузевої програми «Нове свинарство 2025»

- Біопаливо та тваринництво: розумна синергія-великі прибутки

- Фінансування свинарства: доступні кредити, гранти, інвестиції

- Інвестиційні можливості «Нового свинарства 2025»: вигода для зерновиків та майбутніх свинарів

- Найнижча собівартість українських свиней в світі зараз і назавжди

- Виробництво кормів: недооцінений напрямок зернопереробки

- Ефективні технології в свинарстві та м’ясній галузі

- Якість, безпечність та сертифікація м'ясної продукції

- Сучасні технології для виробників та переробників м’ясної продукції

- Сучасна генетика свиней та кормління

Також в рамках конференції пройде спеціалізована виставка «Meat Industry Expo»

Попередня програма*

9:00-9:30 Реєстрація. Вітальна кава.

Постійно працююча виставка «Meat Industry Expo»

9:30-10:00 Відкриття конференції. Вітання організаторів та партнерів

10:00-12:00 Сесія 1. Розвиток галузі свинарства в умовах війни. Роль влади та зусилля бізнесу

12:00-12:30 Кава-брейк

12:30-14:00 Панельна дискусія «Як зерновикам заробити на свинарстві 200%»

14:00-15:00 Обід

15:00-16:00 Круглий стіл на тему «Біоетанол та тваринництво або як отримати 400% прибутку від правильної синергії»

16:00-16:30 Кава-пауза

16:30-17:30 Дискусія на тему «Нове свинарство = Точне свинарство. Собівартість, рентабельність, прибуток, інвестиції»

17:30-18:00 Підведення підсумків. Закриття конференції

18:00 - 20:00 Дружня вечеря, вільне спілкування, гра в гольф

* В програмі можуть бути зміни, слідкуйте за анонсами та оновленнями на сайті конференції - https://meatindustry.com.ua

Умови участі

Пакет «Фермер» (для сільгоспвиробників)

Пакет «Учасник»

(для всіх інших учасників ринку)

Пакет «Виставка»

Пакет «Онлайн»

● Участь одного представника від компанії

● Відвідування виставки

● Доступ до кава-брейків, обіду, фуршету

● Фото та відео матеріали конференції

● Презентації спікерів

● Участь одного представника від компанії

● Відвідування виставки

● Доступ до кава-брейків, обіду, фуршету

● Фото та відео матеріали конференції

● Презентації спікерів

● Участь 3 представників від компанії

● Облаштований стенд 8 м.кв (4 стільці, стіл, промостійка, розетка)

● Розміщення логотипу на сайті конференції (розділ учасники виставки)

● Анонсування експонента на сайті конференції, сайтах організаторів та партнерів

● Доступ до кава-брейків, обіду, фуршету

● Фото та відео матеріали конференції

● Презентації спікерів

● Онлайн участь у конференції

● Доступ до відеозаписів доповідей

● Доступ до презентацій

4500 грн

8500 грн

45000 грн

3000 грн

Надаються знижки (знижки не розповсюджуються на пакети «Фермер» та «Онлайн» ):

20% - при реєстрації двох і більше учасників

10% - для членів асоціації «М’ясної галузі», Укрбіоетанол, Холодильна асоціація

Реєстрація обов’язкова за посиланням - https://forms.gle/ksfdAwGFnptzP3wv7

БРОНЮВАННЯ ПРОЖИВАННЯ*

(рекомендовані готелі неподалік місця проведення форуму)

Готель VISAK: Оболонська набережна 17, м. Київ, 04210, Україна.
Контакти: 
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
тел.: +38 (044) 581-73-60  +38 (044) 581-73-64 (факс)  
моб.: +38 (050) 351-67-09

 

Готель Оболонь: Київ, вул. Тимошенко, 29, корпус 7
Контакти: тел.:  +38 (044) 412 0527   +38 (044) 426 0618   +38 (044) 411 0177  
моб.: +38 (097) 891 6705

 

Готель Persian Palace: Київ, вул. Малиновского 34
Контакти:
тел.:  +38 (044) 502-23-30  моб.: +38 (093) 010-28-28  +38 (097) 010-28-28

 

*Проживання не входить у вартість участі і забезпечується учасниками самостійно.

Місце розташування м. Київ, Гольф Центр Київ (вул. Оболонська набережна, 20)
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 07 жовтня 2025
Ціни на соняшник в Україні минулого тижня переважно зростали та варіювалися в межах 26000-27600 грн/т СРТ-підприємство.
Ціни на соняшник в Україні минулого тижня переважно зростали та варіювалися в межах 26000-27600 грн/т СРТ-підприємство.
07 жовтня 2025
 07 жовтня 2025
Сезон ягід 2025 року в Україні виявився складним: через заморозки та інші погодні ризики фермери втратили близько 50% врожаю. Водночас ті виробники, які зберегли урожай та мали ринки збуту, змогли заробити рекордно добре.
Сезон ягід 2025 року в Україні виявився складним: через заморозки та інші погодні ризики фермери втратили близько 50% врожаю. Водночас ті виробники, які зберегли урожай та мали ринки збуту, змогли заробити рекордно добре.
07 жовтня 2025
 07 жовтня 2025
На Черкащині фермер-дослідник Павло Булгаков розвиває багатофункціональне господарство, де вирощує спаржу, шафран та інші нішеві культури.
На Черкащині фермер-дослідник Павло Булгаков розвиває багатофункціональне господарство, де вирощує спаржу, шафран та інші нішеві культури.
07 жовтня 2025
 07 жовтня 2025
У селі Мамаївці біля Чернівців облаштували найбільше гарбузове поле в Україні. На трьох гектарах тут висадили десятки тисяч гарбузів.
У селі Мамаївці біля Чернівців облаштували найбільше гарбузове поле в Україні. На трьох гектарах тут висадили десятки тисяч гарбузів.
07 жовтня 2025
 06 жовтня 2025
Великий діапазон термінів висаджування білоголової капусти дозволяє використовувати її як другу культуру, тобто садити після озимої цибулі, ранньої картоплі чи зелені.
Великий діапазон термінів висаджування білоголової капусти дозволяє використовувати її як другу культуру, тобто садити після озимої цибулі, ранньої картоплі чи зелені.
06 жовтня 2025
 06 жовтня 2025
Восени традиційно вважають сезоном гарбузів, але цього року українські споживачі вже помітили, що ціни на них відчутно зросли.
Восени традиційно вважають сезоном гарбузів, але цього року українські споживачі вже помітили, що ціни на них відчутно зросли.
06 жовтня 2025

Please publish modules in offcanvas position.