Календар подій

М’ясний бізнес & Соуси та приправи 2025
Четвер, 10. Квітень 2025, 09:00 - 17:00
Перегляди : 2676
Контакти +38 095 091 4127, +38 097 363 0336, +38 097 058 2641

Meat 2025

За ініціативи компанії Marko Pack 10 квітня в Києві відбудеться щорічна конференція «М’ясний бізнес & Соуси та приправи», цільовою аудиторією якої є керівники м’ясопереробних підприємств, директори з якості, технологи, начальники відділів закупівель, головні інженери, представники ритейлу, дистриб’ютори, постачальники м’ясної сировини, інгредієнтів, обладнання та пакування.

У рамках програми зустрічі експерти проаналізують тенденції світової та вітчизняної індустрії м’яса та м’ясних продуктів, а також презентують сучасні технології виробництва, рішення з питань якості та безпечності, подовження термінів зберігання, вибору споживчого пакування. Також розглядатимуться успішні кейси створення м’ясних брендів, обговорюватимуться нові підходи щодо просування м’ясної продукції на ринку.

Зокрема, спікери конференції говоритимуть про таке:

• Основні тенденції ринку м’ясної продукції України
• Особливості ринку заморожених напівфабрикатів
• Розвиток сегменту Street food
• М’ясо з характером. Трендові соуси, що змінюють правила гри
• Іноваційні ферменти для виробництва м’ясної продукції та соусів
• М’ясні снеки – високі споживчі властивості як основа високомаржинального бізнесу
• Покращення якості і термінів зберігання охолоджених напівфабрикатів, ковбас та інших мʼясних виробів із використанням натуральних ферментів і консервантів, антиоксидантів
• Безнітритна м’ясопереробка
• Харчові волокна – функціональність і підвищення харчової цінності м’ясної продукції
• Іноваційні види паковання для м'ясної продукції
• Досвід створення мережі м’ясних магазинів
• Ефективні маркетингові рішення для збільшення продажів м’ясної продукції
• Стандарти з безпечності та якості м’ясної продукції: можливості на внутрішньому та зовнішніх ринках
• Досвід упровадження стандарту якості HALAL на м’ясопереробному підприємстві

Окрім того, у рамках конференції відбудуться:

Панельна дискусія на тему «Законодавчі вимоги України на весь ланцюг постачання», де розглядатимуться такі питання:

• роздрібні точки: як забезпечити безпечність продукції відповідно до вимог законодавства. НАССР – спрощений підхід відповідно до вимог ЗУ №771;
• основні вимоги щодо експорту м’ясної продукції.

Внутрішня виставка, яка дає можливість продемонструвати власну продукцію та знайти нових покупців, а також ознайомитися з трендами й інноваціями на ринку м’яса та м’ясних виробів, інгредієнтами й обладнанням для їхнього виробництва, пакувальними рішеннями.

Щоб ознайомитися з умовами участі в конференції та зареєструватися (попередня реєстрація є обов’язковою!), переходьте за посиланням.

Місце розташування м. Київ, вул. Антоновича, 52, Конференц-хол «ДЕПО»
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 05 жовтня 2025
На Сумщині цьогоріч ціна на картоплю знизилася майже вдвічі у порівнянні з минулим роком. Це пов’язано з хорошим урожаєм – фермери зібрали близько 750 тисяч тонн. Така врожайність на 15% вища, ніж торік. Це вплинуло на вартість у роздрібній та оптовій торгівлі.
На Сумщині цьогоріч ціна на картоплю знизилася майже вдвічі у порівнянні з минулим роком. Це пов’язано з хорошим урожаєм – фермери зібрали близько 750 тисяч тонн. Така врожайність на 15% вища, ніж торік. Це вплинуло на вартість у роздрібній та оптовій торгівлі.
05 жовтня 2025
 04 жовтня 2025
Інституту експертизи сортів рослин України другий рік проводить випробування сортів бавовнику, які надають різні компанії, зокрема й іноземні.
Інституту експертизи сортів рослин України другий рік проводить випробування сортів бавовнику, які надають різні компанії, зокрема й іноземні.
04 жовтня 2025
 03 жовтня 2025
Фермери Сергій та Дмитро Синенки з Чернігівщини запустили власну олійню. За перші 5 місяців роботи їм вдалося виготовити понад 35 тонн соняшникової олії вищого ґатунку. Наразі господарство планує вихід на обсяги близько 10 тонн щомісяця. У перспективі – розливний цех і запуск виробництва рижієвої олії. Рижій брати вирощують самостійно.
Фермери Сергій та Дмитро Синенки з Чернігівщини запустили власну олійню. За перші 5 місяців роботи їм вдалося виготовити понад 35 тонн соняшникової олії вищого ґатунку. Наразі господарство планує вихід на обсяги близько 10 тонн щомісяця. У перспективі – розливний цех і запуск виробництва рижієвої олії. Рижій брати вирощують самостійно.
03 жовтня 2025
 03 жовтня 2025
Вступ до ЄС означає більш жорсткі вимоги до української продукції, а поспішна імплементація всіх норм може призвести до закриття значної частини малого та середнього агробізнесу.
Вступ до ЄС означає більш жорсткі вимоги до української продукції, а поспішна імплементація всіх норм може призвести до закриття значної частини малого та середнього агробізнесу.
03 жовтня 2025
 03 жовтня 2025
Станом на 3 жовтня українські аграрії намолотили 31 548,8 тис. тонн зернових та зернобобових культур на площі 7 213,8 тис. га. Обмолочено 65% площ, засіяних цими культурами.
Станом на 3 жовтня українські аграрії намолотили 31 548,8 тис. тонн зернових та зернобобових культур на площі 7 213,8 тис. га. Обмолочено 65% площ, засіяних цими культурами.
03 жовтня 2025
 03 жовтня 2025
За прогнозом аналітиків наступного тижня, 06-12 жовтня 2025 року, закупівельні ціни на живець свиней в Україні не зміняться. Ціни залишаються на рівні 97-98 грн/кг вже шостий тиждень поспіль.
За прогнозом аналітиків наступного тижня, 06-12 жовтня 2025 року, закупівельні ціни на живець свиней в Україні не зміняться. Ціни залишаються на рівні 97-98 грн/кг вже шостий тиждень поспіль.
03 жовтня 2025

Please publish modules in offcanvas position.