Календар подій

New Food Summit 2025
Від Середа, 22. Жовтень 2025 -  09:00
До Четвер, 23. Жовтень 2025 - 17:00
Перегляди : 28
Контакти +38044 599 09 79, +38067 975 94 33

NFS25 baner

22–23 жовтня у Києві відбудеться головна подія для лідерів українського агріфуд-бізнесу — New Food Summit 2025. Тема цього року — «Нові координати зростання для фуд-бізнесу». Саміт збере понад 450 учасників — виробників, переробників, інвесторів, ритейлерів, постачальників технологій та компанії суміжних сфер. Головне питання: де маржа майбутнього?

Традиційною частиною стане New Food Bar — зона для презентації новинок. Цього року три продукти отримають відзнаку «Проривний продукт року» від експертного журі.

У програмі — ключові теми ринку:

● глобальні тренди та місце України;
● експорт vs внутрішній ринок;
● європейські стандарти та готовність України;
● споживач після війни;
● нові ніші: healthy food, frozen food 2.0, функціональні напої;
● маркетинг у новій реальності: TikTok, Instagram, інфлюенсери.

Контент саміту формує дорадча рада, до складу якої входять:

● Олена Вовк, співвласниця біотехнологічної компанії Enzym Group та петфуд-виробника Kormotech;
● Тарас Скорупський, СЕО компанії «ДМИТРУК-ФУДЗ», підприємець у сфері поживних та зручних перекусів;
● Дмитро Морозов, заступник CEO МХП з розвитку бізнесу клієнтів;
● Борис Шестопалов, засновник Volia Agri-Food Park, співвласник та генеральний директор групи компаній HD-Group, співвласник GFS Group;
● Сергій Войцеховський, член ради директорів BGV Group Management;
● Дмитро Зозуля, заступник СЕО МХП з M&A;
● Катерина Співакова, директорка з комунікацій та взаємодії з урядом KERNEL;
● Валерій Бондарь, заступник СЕО МХП зі стратегічних маркетингових комунікацій та проєктів.

Серед спікерів Олександр Паламарчук, заступник директора з розвитку категорії мʼясо-ковбасних виробів та інтеграції нових бізнесів МХП, Олег Волошин, засновник компанії «Маленька Голландія» (бренд «ЛЕККЕР»), Богдан Точка, співвласник та головний пивовар MOVA Brewing Co., Пилип Гришин, співзасновник та технічний директор «Прайм Снек», Юлія Карасевич, директорка групи компаній ТОВ «ІПС» (крупозавод «Озерянка», ТД «Зерновита», макаронна фабрика «Зерно життя»), Тарас Фітьо, співзасновник та співвласник компанії «TOM», Олег Спірін, СEO Varus.ua, Анастасія Шмуляєва, керівниця напряму розвитку категорії «Готова їжа» компанії МХП, Данило Триндюк, співзасновник мережі просторів хліба і кави «Бо Хліб», Артем Зоненко, керівник відділу молочних продуктів та морозива Wine Bureau | goodwine, Марина Горобець, директорка з розвитку групи компаній «Глобино», Андрій Цегелик, CEO Enzym Group, Діана Шмир, СЕО компанії Healthy choice, Марина Булацька, заступниця комерційного директора «Сільпо», та інші.

New Food Summit 2025 стане майданчиком для дискусій, де бізнес зможе почути один одного та спільно окреслити шляхи розвитку індустрії.

Зареєструватись на подію можна за посиланням.

Місце розташування 22 жовтня — Київ, КВЦ «Парковий», 23 жовтня — онлайн
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 05 жовтня 2025
На Сумщині цьогоріч ціна на картоплю знизилася майже вдвічі у порівнянні з минулим роком. Це пов’язано з хорошим урожаєм – фермери зібрали близько 750 тисяч тонн. Така врожайність на 15% вища, ніж торік. Це вплинуло на вартість у роздрібній та оптовій торгівлі.
На Сумщині цьогоріч ціна на картоплю знизилася майже вдвічі у порівнянні з минулим роком. Це пов’язано з хорошим урожаєм – фермери зібрали близько 750 тисяч тонн. Така врожайність на 15% вища, ніж торік. Це вплинуло на вартість у роздрібній та оптовій торгівлі.
05 жовтня 2025
 04 жовтня 2025
Інституту експертизи сортів рослин України другий рік проводить випробування сортів бавовнику, які надають різні компанії, зокрема й іноземні.
Інституту експертизи сортів рослин України другий рік проводить випробування сортів бавовнику, які надають різні компанії, зокрема й іноземні.
04 жовтня 2025
 03 жовтня 2025
Фермери Сергій та Дмитро Синенки з Чернігівщини запустили власну олійню. За перші 5 місяців роботи їм вдалося виготовити понад 35 тонн соняшникової олії вищого ґатунку. Наразі господарство планує вихід на обсяги близько 10 тонн щомісяця. У перспективі – розливний цех і запуск виробництва рижієвої олії. Рижій брати вирощують самостійно.
Фермери Сергій та Дмитро Синенки з Чернігівщини запустили власну олійню. За перші 5 місяців роботи їм вдалося виготовити понад 35 тонн соняшникової олії вищого ґатунку. Наразі господарство планує вихід на обсяги близько 10 тонн щомісяця. У перспективі – розливний цех і запуск виробництва рижієвої олії. Рижій брати вирощують самостійно.
03 жовтня 2025
 03 жовтня 2025
Вступ до ЄС означає більш жорсткі вимоги до української продукції, а поспішна імплементація всіх норм може призвести до закриття значної частини малого та середнього агробізнесу.
Вступ до ЄС означає більш жорсткі вимоги до української продукції, а поспішна імплементація всіх норм може призвести до закриття значної частини малого та середнього агробізнесу.
03 жовтня 2025
 03 жовтня 2025
Станом на 3 жовтня українські аграрії намолотили 31 548,8 тис. тонн зернових та зернобобових культур на площі 7 213,8 тис. га. Обмолочено 65% площ, засіяних цими культурами.
Станом на 3 жовтня українські аграрії намолотили 31 548,8 тис. тонн зернових та зернобобових культур на площі 7 213,8 тис. га. Обмолочено 65% площ, засіяних цими культурами.
03 жовтня 2025
 03 жовтня 2025
За прогнозом аналітиків наступного тижня, 06-12 жовтня 2025 року, закупівельні ціни на живець свиней в Україні не зміняться. Ціни залишаються на рівні 97-98 грн/кг вже шостий тиждень поспіль.
За прогнозом аналітиків наступного тижня, 06-12 жовтня 2025 року, закупівельні ціни на живець свиней в Україні не зміняться. Ціни залишаються на рівні 97-98 грн/кг вже шостий тиждень поспіль.
03 жовтня 2025

Please publish modules in offcanvas position.