На базі діючого виробництва розкажуть про особливості заморозки різних видів плодоовочевої продукції. Сорти овочів під заморозку, їх підготовку. Технології шокової заморозки овочів. Обладнання глибокої заморозки тощо.
Програма заходу
Виїзд до ФГ «Хуторок», реєстрація
10.00 – 10.30 Сорти овочів під заморозку. Особливості заморозки різних видів плодоовочевої продукції
10.30 -11.00
Процес підготовки овочів під заморозку. Різка овочів.
11.00 – 11.30 Технології шокової заморозки овочів. Обладнання глибокої заморозки.
11.30 – 12.00
Зберігання овочів після заморозки.
12.00 – 12.30
Продаж заморожених овочів
12.30 – 13.00
Відповіді на питання, консультування.
13.00 – 13.30
Приїзд в місто Миколаїв.