Органічне виробництво – це технології, які сприраються на принципи сталого виробництва. Мета конференції: залучити більше учасників приватного бізнесу до вирощування продукції методом органічного виробництва; збільшити агрономічний досвід по вирощуванню продукції здорового харчування; надати практичну інформацію з вирощування продукції з мінімальним ризиком пестицидного і нітратного забруднення та ін.
● Ознайомити з успішними органічними проектами.
● Надати інформацію про нішеві культури в органічному виробництві.
● Презентація технології вирощування зернових культур "Древлянська технологія"
● Ознайомлення з новими методами біозахисту та допоміжні речовини для покращення ґрунту та збереження врожаю.
● Особливості аналізу продукції на залишки пестицидів.
● Особливості оцінки грунтів для органічного вробництва.
Культури, які будуть представлені:
Соя
Спаржа
Овочі (томати, зелень, борщовий набір)
Ревінь
Технічна конопля
Ягідництво (малина, суниця)
Амарант
Лікарські трави
Інші культури