Усі агроновини на одному сайті

Агроновини

З появою першої редиски на грядках відчувається початок весни. Це дуже корисна культура. Багата на вітамін С, калій та антиоксиданти. Вирощувати можна як на відкритих грядках, так і в теплиці. Дуже важливо обирати якісне насіння редиски. В інтернет-магазині WestGard посівмат проходить перевірку на схожість та передпосівну обробку.
Біоенергетика – шанс для агросектору і стратегічний ресурс для країни. Так, наразі в Україні вже діють 85 біогазових установок та 4 заводи з виробництва біометану.
Доволі популярною культурою серед українських горішників поступово стає мигдаль, хоч до цього часу промислових мигдалевих садів в Україні не було.
В озеро Катлабух на півдні Одещини, яке пересихало, почала надходити вода.
Єврокомісія завершила переговори з Україною щодо перегляду поглибленої та всеосяжної зони вільної торгівлі між ЄС та Україною.
Уряд Румунії продовжив обов’язкову вимогу ліцензування для української продукції до 31 грудня 2025 року, щоб «захистити місцевих фермерів».
Новий проєкт «Відновлені», спрямований на розвиток якісної реабілітації у громадах України, стартував у межах програми підтримки військових, ветеранів та їхніх родин «МХП Поруч».
Цієї осені компанія ProAgro Group проведе вже четвертий Український тваринницький саміт, який став провідною вітчизняною платформою для обговорення трендів розвитку тваринництва, птахівництва, переробки тваринницької продукції та кормовиробництва.
Наразі в Україні змінюється нормативна база для посилення діагностики та моніторингу африканської чуми свиней. Очікується, що до кінця року буде готовий проєкт, який дозволить застосовувати механізми визначення зон благополуччя щодо АЧС.
Ветерани, ветеранки, їхні родини та родини загиблих Захисників і Захисниць можуть взяти участь у грантовій програмі “Варто РОБИти СВОЄ 2.0” та отримати від 600 тисяч до 1,6 мільйона гривень на започаткування або масштабування свого бізнесу.
Робочий одяг для працівників харчової промисловості завжди має бути гігієнічно чистим та зручним. Звичайно, ніхто з нас не хоче знайти порваний ґудзик чи волосину в їжі, або бачити, як кухар готує страви в брудному одязі. Давайте подбаємо про те, щоб і працівники, і клієнти могли насолоджуватися приємним досвідом, не заплямованим…
У 2024 році в Україні було вироблено хліба більше, ніж у 2021-му: на 34,51 млрд грн порівняно з 33,94 млрд грн. Це відбулося завдяки впровадженню технологій і експорту. Однак загалом в Україні ринок хліба зменшився приблизно на 20% через ризики, пов’язані з війною.

Please publish modules in offcanvas position.