Усі агроновини на одному сайті

Агроновини

Фортифікацію продукту проводитимуть з 2020 року, щоб запобігти дефіциту вітамінів та мікроелементів серед населення.
Перевізник відмовляється від легендарного лого.
Культура дешевшає через збільшення пропозиції на ринку.
В Сумському аграрному університеті вигадали, як вирощувати «здорове» сало.
Україна в останні роки активно нарощує об’єми виробництва волоських горіхів, поступово перетворюючись на одного з основних гравців на світовому ринку з продажу продукції.
Місія ЄС відвідає вітчизняні лабораторії та свиноферми.
Синоптики зробили метеорологічне попередження.
Поставки цих продуктів на ринок ЄС вітчизняні виробники виконали на 100%.
В уряді вирішили подовжити крайній термін, до якого населені пункти мають утворити ОТГ.
Експерти прогнозують традиційне сезонне підвищення вартості сировини, зокрема, в першій декаді наступного місяця.
Томас Бруннер вирощує свиней без використання антибіотиків.
Асоціація постачальників торговельних мереж з’ясувала, мешканці якого регіону харчуються найдешевше.

Please publish modules in offcanvas position.