Усі агроновини на одному сайті

Агроновини

В Україні м’ясо нутрії поступово з’являється у магазинах та ресторанах, але вже зараз його вартість робить цей продукт скоріше делікатесом, ніж «соціальним м’ясом».
Хлібобулочні вироби в 2025 році продовжать дорожчати, до кінця року ціни на них можуть зрости ще на 15-20%.
Металеві інформаційні таблички давно стали невід’ємною частиною виробництва сільськогосподарської та важкої техніки. Вони виконують не лише ідентифікаційну функцію, а й підкреслюють надійність та статусність обладнання.
На поточному тижні в Україні намітилася тенденція до зниження цін на білоголову капусту.
До 1 грудня в Україні планується передати меліоративне майно до Держрибагенства та організаціям водокористувачів, якщо надійдуть відповідні запити.
Станом на 22 серпня українські аграрії намолотили понад 27,25 млн тонн зернових та зернобобових культур та розпочали збір соняшнику і сої.
Завод із виробництва молочної продукції «Миргородський сироробний комбінат» виставили на продаж.
У липні поточного року середня споживча ціна мороженої риби в Україні зросла на 0,8% ‒ до 198,43 грн/кг проти 196,77 грн/кг у червні.
Середня рентабельність біометанового бізнесу досить приваблива ‒ 25-30%.
На Запоріжжі ветеранка та колишня снайперка ЗСУ Юлія Матвієнко, започаткувала власний агробізнес. Завдяки грантовим коштам вона збудувала комбікормовий цех і відкрила крамницю «Мамина ферма», де продає продукцію власного господарства та місцевих крафтовиків.
ALVIVA GROUP розширює асортимент бренду КИЇВХЛІБ трьома новими лінійками плоских етнічних хлібів категорії flatbread: тортильї Tia Tortilla, міні лавашів Takolini та лавашів Doner King.
Україна може вийти на експортний ринок столового винограду, якщо вдасться налагодити технології зберігання врожаю.Ось-ось реалізуються кілька проєктів будівництва холодильників для винограду.

Please publish modules in offcanvas position.