agro business 160 160

Зберігання

Зберігання - Понеділок, 30 листопада -0001 02:02

Зберігаємо часниковий урожай

Ольга ВЛАСОВА, канд. с.-г. наук  Інститут захисту рослин НААН України Часник - культура, відома українцям здавна. Та, на жаль, досі залишається не надто популярною для розвитку агробізнесу. А дарма. Найбільш сміливі фермери вже отримують свої прибутки. Крім особливостей вирощування цієї культури, дуже важливе значення має зберігання її товарного вигляду.
Зберігання - Понеділок, 30 листопада -0001 02:02

Бездоганна морква до весни

Ольга ВЛАСОВА, канд. с.-г. наук Інститут захисту рослин НААН Досить часто фермери мають проблему зі зберіганням моркви. Здебільшого це пов’язано з тим, що морква потребує деяких нескладних, але дуже потрібних їй умов та заходів. Якщо бездоганно дотримуватись технології зберігання, цей овоч буде смакувати вам протягом усього року.
Ольга ВЛАСОВА,канд. с.-г. наук Інститут захисту рослин НААН Тема фрукто- та овочесховища з кожним роком набуває більшої актуальності, адже надзвичайно важливим є правильне інвестування аграрія у сховище, яке дозволить продовжити термін реалізації продукції і продавати якісну продукцію вітчизняного виробництва.
Василь ЗАГАРНИЙ, спеціально для "АС" Маємо цьогоріч гарний урожай городини, фруктів. Як їх продати, зберігши частину врожаю до зими? Зокрема, для цього існує сушіння. Традиційне — під сонячними променями — тепер відходить у минуле, бо на ринку є недорогі спеціальні теплосушарки. Вони можуть, забезпечуючи різні температурні режими, висушувати рівномірно, якісно…
Зберігання - Понеділок, 30 листопада -0001 02:02

Зберігання цибулі

Ольга ВЛАСОВА,канд. с.-г. наук Інститут захисту рослин НААН Існує близько 100 видів цибулевих рослин, з яких лише кілька відомі і використовуються в їжу: ріпчаста, порей, різанець, батун, шалот, багатоярусна, шніт, часник.
Ольга ВЛАСОВА, канд. с.-г. наук Інститут захисту рослин НААН Буряк є абсолютним лідером серед овочів за вмістом амінокислот. Так само містить у собі клітковину, пектин, різні вітаміни, провітамін А в невеликих кількостях, органічні кислоти, магній, кальцій, фосфор, марганець, йод, калій і залізо, які легко засвоюються організмом. Саме тому дуже важливо зберегти…

Please publish modules in offcanvas position.